Onderweg
August 19, 2024 in the Netherlands ⋅ ⛅ 21 °C
Aangekomen
Aug 19–20, 2024 in Czech Republic ⋅ ⛅ 18 °C
Eerste overnachting in een hotel bij het vliegveld. Morgen vroeg auto ophalen. Vlucht was prima iets meer dan een uur dus echt niks
Pilsen in pilsen
August 20, 2024 in Czech Republic ⋅ ⛅ 19 °C
Vanochtend bij het vliegveld de auto voor deze week opgehaald. We hadden een vw gereserveerd maar werden geüpgraded naar een nieuwe skoda. Vond het spannend om te gaan rijden maar in deze auto kanRead more
Pilsen 2
August 21, 2024 in Czech Republic ⋅ ☀️ 22 °C
Gister nog door het bier museum gelopen en biertje gehad. Daarna lekker gegeten. Het is wel even wennen aan het eten hier een broodje gezond als lunch is moeilijk te vinden. Helaas beide niet goedRead more
Karlsbad
August 21, 2024 in Czech Republic ⋅ ☁️ 21 °C
Vanuit Pilsen door gereden naar Karlsbad. Dit is een stad met veel geschiedenis. Door de hele stad zijn warm water geisers te vinden en daarbij de behorende spa's. Prachtige stad echt genoten en goedRead more
Terezínn
August 22, 2024 in Czech Republic ⋅ ⛅ 23 °C
Ik ben behoorlijk geïnteresseerd in geschiedenis en dan specifiek de tweede wereldoorlog. Toen ik opzoek was naar locaties om te bezoeken deze vakantie kwam ik langs Terezinn. Hier zijn in de tweedeRead more
Druk druk
August 22, 2024 in Czech Republic ⋅ ⛅ 22 °C
Na het kamp zijn we door gegaan naar een gebergte. Dit gebergte is onderdeel van een nationaal park. Het is door de jaren heen gevormd door de weersomstandigheden. Het was een hele klim waar we nietRead more
Kanoën
August 23, 2024 in Germany ⋅ ☁️ 28 °C
Toen ik Lennart vroeg wat hij wilde doen op vakantie was een van de dingen kanoën. Na lang zoeken kwamen we in Děčín uit bij een route van ongeveer 4.5 uur voor beginners. Toen we er aan kwamenRead more
Zwemmen
August 24, 2024 in Czech Republic ⋅ ☀️ 30 °C
Na een nacht in librec zijn we eerst de stad in geweest. Hier kwamen we wr gauw achter dat het kanoën best wel wat van ons heeft geëist, beide verbrand (vooral Len) en spierpijn. Dus na de eersteRead more
Waar is de sneeuw
August 25, 2024 in Poland ⋅ ☁️ 17 °C
Het volgende hotel was in een ski gebied bij de Poolse grens. Een prachtig gebied om door heen te rijden. De volgende ochtend zijn we met de ski lift naar boven op de berg geweest en mensen gekekenRead more
De laatste voor Praag
August 26, 2024 in Czech Republic ⋅ ☁️ 20 °C
Vanaf het skidorp was het nog een behoorlijke rit naar Praag en we hadden nog een dag over voor we de auto in moesten leveren. Dus besloten we halverwege te stoppen in een klein dorpje bij een hotelRead more
Praag
August 27, 2024 in Czech Republic ⋅ ☁️ 23 °C
2 en een halve dag praag leek ons genoeg om ons te vermaken. Wat een prachtige stad. Op de avond dat we aankwamen in het hotel zijn we begonnen met rondjes lopen door de stad en een hapje eten. WeRead more
Veilig thuis
August 29, 2024 in the Netherlands ⋅ ☁️ 24 °C
Het zit er op. We zijn veilig thuis en de koffers zijn uitgepakt. Nu nog een paar daagjes niks en dan begint het gewone leven weer.