• Céline Sidler

• Trip start
    January 25, 2025

First Day'☝️

January 25, 2025 in Switzerland ⋅ ☁️ 4 °C

Nachdem ich dank mim schads entspannt an Flughafe cho bin und mer eus vorem Abflug no es Kaffi gönnt hemmer eus leider scho müesse verabschiede😓 und ich ha min ersti Flug elei deffe erläbe ohne durbulänze beni in London glandet ha diräkt min Koffer chönne in Empfang neh und bim Usgang hed scho min Transfer uf mich gwartet wo mich zu minere Gastmuetter bracht hed. Det ahcho hani mis Zimmer, Schlüssel und Husregle becho😅 De Hunger triebt mich use und ich gah au grad nochli sdorf gah aluege. Alles richtig typish Englisch da😁 Hüt lerni bim gmeinsame Nachtässe mini Gastmuetter und die andere wo da Wohned kenne es blibt also spannend🙈Read more

• Day two'✌️

January 26, 2025 in England ⋅ 🌬 9 °C

Die ersti Nacht isch überstande und gschlafe hani super😍 Hüt hani vode Schuel us en Wilkommens-event gha det hend eus stadt zeigt das mer eus wüssed orientiere☺️ Mir sind nur 2te gsie und die zweit person ish natürli au en Schwizerin gsie😅 sWätter heds gar ned guet gmeint mit eus es hed sehr gräggnet und gwindet es hed mi fast wägblase🙈 Nach dere Tour beni vo obe bis unde durchnässt zrug zu mim dihei und de beni iglade wurde zumene Tee und ha deffe debi sie wie mini Gastmuetter und eri Tochter zämme eri Hochzit planet😄 Den heds scho gli znacht gäh en dusche und zum schluss en gmüetliche Netflix abig. Morn gad den Schuel los, ich bin sehr gspannt🤗Read more

• Ersti Schueltag✔️

January 27, 2025 in England ⋅ 🌬 8 °C

Hüt isches sowit gsie und ich han min ersti Schueltag gha, vill ufregig und vill vorfreud😁 Nachhere lange ifüehrig hani denn deffe i mini Klass gah en chline übersichtlichi Klass mit studierende us verschiednige Länder. Vill hani scho deffe lerne und es blibt spannend wie vill das no dezue chund. Nach de Schuel hani mer no en chlini shopping-tour gönnt und de beni hei mich chli go entspanne nach so villne idrück🥰Read more

• Tag 4 in Brighton ☁️

January 28, 2025 in England ⋅ 🌬 10 °C

Hüt hani erst am 13:00 müesse id Schuel durum beni früehner uf und vor de Schuel id Stadt gfahre metem Bus. Zerst beni en lokali Kaffi-rösterei gah aluege und natürli au usprobiere, sie isch sehr chli und kennt all eri Buure us allne Länder persönlich sie hend mer vill erklärt und zeigt😍 Den beni zum ältiste Pub in England gange vo 1547😳 det gani sicher mal en drink go neh😋 no in es paar lädeli gange und den hed au scho Schuel ahgfange und das bis am 18:00 den hei, ässe, dusche und Netflixe🤗Read more

• Tag 5'🖐️

January 29, 2025 in England ⋅ ☁️ 6 °C

Hüt morge hani deffe mit sunnestrahle ufstah und mit sunneshin zum bus spaziere😍 no schnell es Kaffi und es Gipfeli gholt und den hed au scho Schuel ahgfange. Es gmüetlichs zmittagässe mit de Familie vo Chile und en lustige namittags unterricht womer vill hend chönne lache und spilli spiele😅 Und den isches au schoweder 3 gsie und Schuel isch us. Für en chline rundgang und en shopping tour heds na glanget bevors so richtig hed afo rägne 🌧️ schnell uf de Bus und weder hei zue mini feine macarons go ässe😋Read more

• Tag 🖐️👍'☀️

January 30, 2025 in England ⋅ ☀️ 5 °C

Hüt beni verwachtet und sunne hed gschunne wie verrückt😍 ich han erst am Namittag Schuel gha de beni früehner uf de Bus und be imene alte britishe Restaurant gah original Fish&Chip ässe😋 Ufem wäg zude Schuel na schnell Kaffi und öppis süesses gholt und den hed au scho fast Schuel ahgfange. Ide Schuel hemmer cooli lern-spilli gspielt und hend debie vill chönne lache😅 Den isch au schoweder 18:00 gsie, schnell hei, Znachtässe, dusche und den isch schoweder en Tag verbi☺️Read more

• Friday day 7'🖐️✌️

January 31, 2025 in England ⋅ ☁️ 8 °C

Hüt beni früeh uf und vor de Schuel ine Bäckerei gah zmörgele und es Sandwich für de Mittag gah poste😋 Denn Schuel bis am 14:30 und nach de Schuel simmer nochli Brigthon gah erkunde und hend paar cooli ecke und läde gfunde😍 Natürli hani mer weder en süessi köstlichkeit müesse poste woni dihei mit Neflix chan gnüsse😋 En guete Start is Wekeend🥳Read more

• It's Wekeend Time'🥳 Samstig Tag 8.

February 1, 2025 in England ⋅ ☁️ 6 °C

Hüt hani mal usgschlafe und ben ufs zmittag id Stadt und bin in en super feini Pizzeria😋 sehr en tolli atmosphäre und feini Pizza na dezue. Ufem wäg is Sea life hani na en cooli Shopping-Street entdeckt und be det nochli vo lade zu laden gange chli go stöbere😍 Nachdem beni den doch no is Sea life und ha de Tier vo Unterwasser ganz nöch chönne sie🐢 Nachher zrug hei nochli Englisch glernt und Znachtgässe und schoweder isch bald en Tag verbi, mal luege wasi morn no so vor han🤗Read more

• Sunday'☀️

February 2, 2025 in England ⋅ ☀️ 7 °C

Hüt hani en ruhige Tag ide Stadt verbracht. Zerst beni ines cools Cafi gah zmittagässe, lüt sind sogar dusse ahgstande zum det ässe de hani grad na glück gha ha ich das ned müesse😅 Denn beni chli durr Stadt zoge und ben ines grosses ikaufscenter und be zum schluss na ine Bar und ha mer en Mojito gönnt🍹Morn gad den Schuel weder los und demet au mini letschti wuche da in Brigthon.Read more

• Monday Tag' 🙌

February 3, 2025 in England ⋅ ☀️ 0 °C

Hüt startet die letshti Schuel wuche für mich er isch sunnig aber sehr sehr kalt und alles isch gfrore und schlipfig🙈 Langsam hani mi ah alles und alli lüt gwöhnt☺️ Es paar fotis sind us mim schuelaltag, spillerish lerni vill und es zwingt mich zum rede was sehr guet ish😅 Nach de Schuel beni den de alti Royal-palace gah aluege wo im still vode inder baut worde isch und inedra im still vo China. Er isch mal de wohnort vom König gsie jedoch isches hüt nümme im Königliche gebruch. Und natürli hed min süessi-snack ned deffe fähle😁 und scho isch de mäntig schoweder verbi🙈Read more

• Tag' 👐☝️

February 4, 2025 in England ⋅ 🌬 9 °C

Hüt hani weder am namittag Schuel gha de beni natürli weder gliner id stadt zum gah zmittagässe. Den hani chli gliner müesse ide schuel sie fürs last week meeting. Nachher hed scho bald schuel ahgfange und isch gange bis am 18:00. Ich ha weder paar föteli vo mim schuelaltag gmacht und vo liebe lüt woni ha deffe kennelehre☺️Read more

• Mittwuch Tag'👐✌️

February 5, 2025 in England ⋅ ⛅ 4 °C

Hüt defi euch paar sehr härzlichi Mänsche vorstelle😍 Ich bin i zwei unterschiedliche Klasse wel ich na inere special focuse class bin, das heisst es sind au nie die gliche lüüt. Zerst zu mine Japanische-girls mer sind nur 3 Fraue under 12 männer durum hebemer emmer guet zämme und es isch immer sehr lustig. 😅 Den ufem andere Foti sind de Carlos und Ingrid zwei wundervolli Mänsche und sehr liebi😍 Mer essed jede Tag zämme zMittag und hend immer ganz tolli gspräch, sie chömed vo Chile sind verhüratet und hend zwei jungs wo äbefalls mit eus ide Klass sind, sie gäbed mir zgfühl voll dezue zghöre und ich ha sie sehr gärn gwunne. Ich ha hüt würkli en tolle Tag gha und ha vill chönne lache🥰Read more

• Donnerstag Tag 13'🌞

February 6, 2025 in England ⋅ ⛅ 7 °C

Hüt beni de morge ruhig und entspannt ahgange, chli usgschlafe und den beni imene mega mega feine mexikanische Restaurant gah zmittagässe😍 Denn ab id Schuel det hemmer hüt vill usprache güebt und hend spilli gmacht zum eusi ussprach zverbessere. Nach de Schuel zrug hei, znacht ässe und chli entspanne😍 Morn isches scho sowit und ich ha de letschti Schueltag🙈Read more

• Letzter Schultag'🥳

February 7, 2025 in England ⋅ 🌧 4 °C

Hüt beni zum letshte mal metem Bus i Stadt gfahre und is Schuelzimmer ghocket. Die letshte paar Stunde mit mine Klassekamerade🙈 Es hed immer riesig Spass gmacht. Ich han so tolli persönlichkeite deffe kennelerne😍 Am Namittag hemmer "Abschlussfir" gha für alli die wo gange sind. Es hed es Apero gäh und es hend alli Schüeler deffe cho und gseh wie mer sDiplom bechömid. Mer hend vill gschwätzt, glachet und eusi Kontaktdate usduschet. Und isches zit gsie zum tschüss säge🙈 vode Chilenische familie hani sogar no es chlises gschänkli becho und zwar en gsunde snack😅 ich wirde alli vermisse und hoffe dasi sie wedermal chan gseh! Ich bin sehr dankbar für die zit🥰Read more

Trip end
    February 8, 2025