Kyrkhult

Vandaag een poets en opruimdag gehad. Moet ook eens gebeuren.
We zijn op ons plekje aan het meer blijven staan en morgen gaan we weer een klein stukje verder.
Vandaag een poets en opruimdag gehad. Moet ook eens gebeuren.
Vandaag hebben we toch wel 20 km gereden 😅 naar Sölvesborg. Was eigenlijk niet het plan maar het gebeurde nu eenmaal zo.
We moesten hoognodig een paar boodschappen hebben en in Sölvesborg zou deBaca lagi
We rijden we weer verder naar Kristianstad en dat is nu eens een gezellige plaats.
We zoeken onze CP op, parkeren en lopen via het Naturum Vattenriket.
Er is hier van alles te zien in VattenriketBaca lagi
Vandaag werd een echte wandeldag. Vanmorgen rond 10 uur vertrokken we. We wilde een route genaamd "Hercules" gaan lopen van 8,8,km.
Wandelschoenen aan. Het wandel-bordje wees ons aan om rechts het padBaca lagi
Vanmorgen ons vertrouwde plekje weer vaarwel gezegd en nog 17 km terug naar Arhus gereden om te servicen en van daar uit naar Simrishamn in de regio Skåne.
Dit stukje van de kust is weer heel andersBaca lagi
We rijden naar de bekende stenen bij het plaatsje Kaseberga ten oosten van Ysestad.
Het is een van de meest raadselachtige bezienswaardigheden van Zweden. Genaamd; Ales Stenar.Sinds de jaren tachtigBaca lagi
We hebben er een relaxt dagje van gemaakt. De temperatuur is heerlijk met 22 graden en zon en een zachte zeewind. We gaan nog eens richting de stenen en nemen andere camera's mee. We hopen dat hetBaca lagi