Dr letschti Stopp vo euser Reis isch Singapur gsi.
Wow, was für e top organisierti Stadt. Suuber, fründlichi Lüt, e guet usgleits ÖV System und vill beidruckendi Sache zum entdecke. D Singapurer liebä guets Ässe und in derä Multi-Kulti Stadt bechunt mä würkli alles. Es git diä bekannti Orchard Stross, an derä reihä sich Warehuus an Warehuus und au punkto Kleider bechunt mä alles.
Am 1. Tag hei mir chli Shopping gmacht und eusi Herbstgarderobe für d Schwiz ufgrüstet. Am nögste Tag ischs denn mit erä Hop on Hop off Tour quer dur d Stadt gange. Es git wahnsinnig vill Stadtteil; es Little India, China Town, es islamischs Viertel und natürli s Zentrum mit de grosse Finanzgebäude. Bi de botanische Gärte und bi de Gardens by the Bay si mir usgstigä und hei das ganze vo nöchem bestunt. In erä risigä Halle us Glas reihä sich Hunderti vo Orchidee und Pflanze us dr ganze Welt und alles isch sehr schön und liebevoll gstaltet. Diä bekannti Liechtershow mit Musik hei mir au erläbt, würkli sehr beidruckend.
Em Fabi si Wunsch isch gsi, dass mir ins Universal Studios gönn, will er e grosse Fan vo 8er Bahne isch. Jurassic Park, Transformers, Minions und villes mehr isch in tolli Bahne und Shows packt worde.
D Universal Studios in Singapur si schins nid so gross wiä diä in Amerika, aber uf alli Fäll e Usflug wert.
So het eusi Reis in derä scho mehr westlich aghuchtä Stadt ihres Endi gnoh und mir si dankbar und mit villä unvrgässliche Erinnerigä zrug in d Schwiz gfloge.Les mer