• De vlucht terug

August 5, 2023 in Greece ⋅ ⛅ 30 °C

Omdat we pas om 17.15u vliegen gaan we naar een hotel waar je gebruik mag maken van hun zwembad en de bagage kan stallen. Een prima oplossing. We moeten al om 09.00u van de boot af en daarom ontbijten we in het hotel. Bij het zwembad nestelen we ons in de schaduw op een bedje en zo vliegen de uurtjes voorbij. Voor we naar de haven van eten we nog even op het plein. Heerlijke pasta met zalm, Griekse salade en aubergine uit de oven.
    Als we op de luchthaven aankomen is de blauwe lucht steeds donkerder geworden en er wordt slecht weer verwacht. De vlucht blijkt vertraagd en we zitten pas 2 uur later in het vliegtuig. De regen heeft inmiddels alles schoongespoeld en bij vertrek piepen weer wat zonnestralen tussen de wolken door. Dat kan je niet zeggen over het Nederlandse weer, dikke grijze wolken en onophoudelijke regen verwelkomen ons. We stappen op de trein, maar in Utrecht blijken er door een aanrijding geen treinen meer naar Nijmegen te gaan. We moeten via 's Hertogenbosch en dan met 3 minuten overstaptijd de laatste trein naar Nijmegen pakken. Opgelucht en flink buiten adem lukt het ons om de laatste trein te halen. Om 02.30u kunnen we eindelijk ons bed in duiken en zo sluiten we onze geweldige zeilvakantie af. Wat was het heerlijk om dit samen te doen!