• Suzana Pibernik
  • Suzana Pibernik

Tenerife

3 pari smo šli mal na topl. No, tukaj je mnogo več kot samo toplo. Že drugi dan je bila moja dušica nahranila z lepotami divje vulkanske narave. Læs mere
  • Start på rejsen
    8. marts 2024

Od to prihajajo jabolka v špar

19. august 2024, Italien ⋅ ☁️ 22 °C

Zjutraj sva krenila iz luštna kampa v ozki alpski dolini proti passo stela. V ɓolsanu se je odprla široka alpska dolina z jezeri, industrijo in plantŽami jabolk. Vse skrbno obdelano, zaščiteno pred točo in ptiči. Toliko tega, da prehrani večino EU dežel. Gre za dolgo in bogato dolino. Midva pa čez passo tonale naprej proti bormiu. Čao.😉Læs mere

• Bormio -Lago d idro

21. august 2024, Italien ⋅ ☀️ 16 °C

Včeraj sva se obrnila proti domu. Spet je bil promet v nasprotno smer. Sva razumela, ker sva se ves čas slačila. Proti jezeru blizu lago Di Garda sva bila namenjena. Našla sva dve "bližnici" čez prelaze. Prvi je bil Monterolo. Nova cesta, lepi razgledi, na cesti je pisalo Pogi, kar je pomenilo, da je tod potekal giro. Potem sva šla na fontanazzo pass, ki naju je pripeljal do jezera. Skupaj sva ugotovila, da je bil najlepši prelaz do sedaj. Vse okoli čudoviti zeleni pašniki. Spet me je zagrabil želodec, spet bruhanje. Ufff. Po toliko lepote. Kamp je krasen tik ob jezeru.Læs mere

Slut på rejsen
    15. marts 2024