Vertrek naar Buurse

Vandaag rond 10:30 gaan we op weg naar Buurse. Eerste traject een beetje doorrijden naar Rosmalen voor de lunch. Daarna binnendoor via Lochem, de sleutel ophalen, naar het paleisje van Adele en Henry.
Met de pont over

Wapen van Rosmalen

Na een mooie rustige tocht langs en over de maas ff lunchen bij het wapen van Rosmalen. Leuke lunchkaar, Hollands en Chinees mAr wij houden het maar bij wen broodje.
We hebben heerlijk weer om teRead more
Tweede pont vandaag. Oijen tiel

Aankomst bij Paleis

Nadat we de sleutels hebben opgehaald bij John en Els (zus van Henry) rijden we door naar het Chalet in Buurse. Tussendoor nog even een stop bij de Jumbo in Haaksbergen voor het eerste eten enRead more
Avondwandeling

Vanavond een korte wandeling door en tussen weilanden en maisvelden. Er staat een volgeluitkijkhuisje met uitzicht op een klein meertje. Kan me goed indenken dat hier veel vogel soorten te zien zijn.Read more
Markt Enschede

Vandaag gaan we met de auto van Adele naar Enschede waar Peter tijdens zijn studie aan de Universiteit 4 jaar heeft gewoond.
Eerst rijden we binnen door naar het “oude” huis van Peter aan deRead more
Buurserzand

Rondje Duitsland

Kasteel Antholt

Rit naar Eric Kemperman

Vandaag gaan we op bezoek bij Erik Kemperman, een van Peter’s beste vrienden. Eric is al lange tijd ziek en heeft afgelopen week noodgedwongen een paar dagen in het ziekenhuis gelegen. Tijd om hemRead more
Haarmuhle

Op weg naar Jan en Mirjam

Vandaag gaan we weg uit het chalet en op weg naar Schellinkhout naar Jan en Mirjam. Eerst de sleutel inleveren bij John en Els weer in Lochem en dan binnendoor over de dijk Lelystad naar Enkhuizen.Read more
Rit naar Den Helder

Vandaag gaan we naar Den Helser naar oa het zmarine museum. Op de heenweg door de Wieringermeer polder, Anna Paulowna en Breezand. Ook hier veel herinneringen van Peter.
We beginnen op het terras vanRead more
Varen met Jan en Midjam

Terug naar huis