We zijn onderweg!

Onderweg van Dover naar Holyhead. Drie kwartier vertraging gehad in Calais maar boottocht zelf viel wel mee. We moeten ten laatste om 15.45u (1u verschil met thuis) in Holyhead toekomen.
Van Holyhead naar Dublin

We hebben het gehaald! Zo dadelijk kunnen we inchecken voor de oversteek naar Dublin. Het is hier 19° en de zon schijnt volop.
Dublin Temple Bar

De Temple Bar in Dublin, wat een sfeer hier, enorm groot, allemaal kamertjes, een live band. Geweldig!
Stadsbezoek Dublin

Trinity College, Christ Church Cathedral, St. Patrick's Cathedral
The Guinness Storehouse, Dublin

7 verdiepingen beleving, echt een bezoek waard. Leuk gebracht met op het 7de een prachtig panorama.
Narrow Water Castle

Op weg naar Belfast. Dit kasteeltje is een filmlocatie van 'The Chronicals of Narnia'. Dit ligt tussen Newry en Rostrevor.
Mourne mountains & Tollymore Forest Park

Vandaag een heel stuk natuur. Langs de Mourne Mountains naar Tollymore Forest Park, één van de filmlocaties van Game of Thrones.
Castlewellan

We bezochten hier 'The Peace Maze' in het Forest Park, een prachtig doolhof met in het midden een brug zodat we een heel overzicht hadden. Op de achtergrond de Mourne Mountains. En dan op weg naarLæs mere
Titanic Experience

Als je maar één dag in Belfast bent moet je keuzes maken... We bezochten het Titanic museum en de SS Nomadic, het enig overgebleven schip van 'The White Star' vloot. Het museum was indrukwekkend!
Belfast, Wall of Peace

The Wall of Peace is indrukwekkend, je wordt er ook wel even stil van. Belfast heeft een totale lengte van 21 km aan scheidingsmuren en hekken tussen het katholieke en protestantse deel van de stad.Læs mere
Bushmills

The Old Bushmills Distillery, alom gekend! Leuke rondleiding met whisky tasting.
The Dark Hedges

In de serie Game of Thrones is dit The King's Road.
Carrick-a-rede Rope Bridge

Carrick-a-rede is een klein eilandje dat ooit door vissers werd bestempeld als de beste plaats om zalm te vangen. De brug verbindt het eilandje met het vasteland. Ze werd voor het eerst gebouwd inLæs mere
Giant's Causeway

De Giant's Causeway is een gebied van ongeveer 40.000 in elkaar grijpende basaltzuilen, het resultaat van een oude vulkaanuitbarsting.
Dunluce Castle

Ook dit is een filmlocatie van Game of Thrones
Creevykeel

Creevykeel, Court Tomb
Benbulbin

Westport

Gezellig stadje, altijd sfeer in de straten
Ross Errilly Friary

Nabij Headford, Ross abbey, een middeleeuws Franciscanenklooster, één van de best bewaarde middeleeuwse kloosters in het land.
Leenane

Leenane, Killary Fjord, waar we 7 jaar geleden in een cottage logeerden. Leuk om daar nog eens te passeren.
The Cliffs of Moher

Onder een stralende zon, adembenemend!
Ons verblijf in Kealkill, Co. Cork

Tranquil Mountain Farmhouse, ons verblijf voor de komende 3 dagen. Wat een uitzicht! Hier gaan we sowieso wel eens wandelen 🤔
Sheep's Head Way

Een stevige wandeling van 4,1 km op het meest zuidwestelijke punt van Ierland. Hoeveel windkracht hier stond weten we niet maar zo'n stevige wind hebben we nooit eerder gevoeld. Zo mooi hier!
Cobh

Cobh, een havenstad in het zuiden, daar zijn destijds de laatste passagiers aan boord van de Titanic gegaan. Mooie stad, vooral door al die gekleurde geveltjes.
The Rock of Cashel

De Rock of Cashel of Saint Patrick's Rock, is een 60 meter hoge kalksteenhoudende rots in Cashel, County Tipperary, Ierland, zetel van de koningen van Munster vanaf de vierde eeuw totdat de rots in deLæs mere
RejsendeGeniet ervan en veilige rit naar Holyhead
RejsendeDankjewel, groetjes daar!