We zijn onderweg!

Onderweg van Dover naar Holyhead. Drie kwartier vertraging gehad in Calais maar boottocht zelf viel wel mee. We moeten ten laatste om 15.45u (1u verschil met thuis) in Holyhead toekomen.
We hebben het gehaald! Zo dadelijk kunnen we inchecken voor de oversteek naar Dublin. Het is hier 19° en de zon schijnt volop.
De Temple Bar in Dublin, wat een sfeer hier, enorm groot, allemaal kamertjes, een live band. Geweldig!
Trinity College, Christ Church Cathedral, St. Patrick's Cathedral
7 verdiepingen beleving, echt een bezoek waard. Leuk gebracht met op het 7de een prachtig panorama.
Op weg naar Belfast. Dit kasteeltje is een filmlocatie van 'The Chronicals of Narnia'. Dit ligt tussen Newry en Rostrevor.
Vandaag een heel stuk natuur. Langs de Mourne Mountains naar Tollymore Forest Park, één van de filmlocaties van Game of Thrones.
We bezochten hier 'The Peace Maze' in het Forest Park, een prachtig doolhof met in het midden een brug zodat we een heel overzicht hadden. Op de achtergrond de Mourne Mountains. En dan op weg naarBaca selengkapnya
Als je maar één dag in Belfast bent moet je keuzes maken... We bezochten het Titanic museum en de SS Nomadic, het enig overgebleven schip van 'The White Star' vloot. Het museum was indrukwekkend!
The Wall of Peace is indrukwekkend, je wordt er ook wel even stil van. Belfast heeft een totale lengte van 21 km aan scheidingsmuren en hekken tussen het katholieke en protestantse deel van de stad.Baca selengkapnya
PelancongGeniet ervan en veilige rit naar Holyhead
PelancongDankjewel, groetjes daar!