Vertrokken uit Julianadorp!
25. juli, Nederland ⋅ ☁️ 20 °C
Aangekomen en tent opgezet!
25.–26. jul., Belgia ⋅ ⛅ 17 °C
Dag 2
26. juli, Belgia ⋅ ⛅ 21 °C
Door een mooi natuurgebied gelopen en daarna in een fluisterbootje Dinant bekeken vanaf het water.😍 'S avonds film gekeken en chips gegeten (Dorito's met chili dip😍😍).🥳
Dag 3
27.–28. jul., Belgia ⋅ 🌧 15 °C
Na een regenachtige nacht hebben we een leuke grot doorlopen en daarna met de motor een rondje gereden. Het ging helaas wel regenen onderweg, maar het viel gelukkig mee.
Dag 4
28.–29. jul., Belgia ⋅ ☁️ 19 °C
Vandaag de tent alweer moeten opruimen om te vertrekken naar ons hotel. Mooi rondje gereden tussen de bergen en onder spoorbruggetjes door. Daarna nog gegeten bij een pizzaria en daarna nog evenLes mer
Dag 5
29.–30. jul., Belgia ⋅ ⛅ 17 °C
Vandaag vroeg begonnen met een klim challenge. Begon met een matige klim en de brug op 20 meter van 100 meter lang viel ook erg mee. Daarna gelukkig wel 2 ziplines en een rotswand beklommen.
In deLes mer
Dag 6
30.–31. jul., Nederland ⋅ ☁️ 21 °C
Vandaag weer vertrokken richting huis. Onderweg naar huis nog even langs dr DJI store gegaan om de DJI Ronin 4D 6K camera te bekijken! Daarna een gitaar opgehaald voor maar 10 euro!!😍🥳
Nu weer thuis!

veull pleziier [Kjellbrovnik]
ReisendeNaahh dankuu dankuuu
Reisendelekker hamilton kijken wauwie
ReisendeNee ik heb het niet meer op mijn telefoon staan😭😭. Maar voor Zweden komt het goed🥳🥳
ReisendeNEEEEEEEE
Reisende😭😭😭