• Nejc Radolič

• Trip start
    January 9, 2022

Slovenske Konjice - Letališče LJ

January 9, 2022 in Slovenia ⋅ ☁️ 1 °C

Hei hei, tokrat malo drugače in v malenkost drugačni zasedbi. Žal brez mojega dragega 😔. V Varšavi sva bila novembra 2017 na poročnem potovanju, tako da mi destinacija ni tuja. Varšavo kar dobro poznam, no vsaj kar se starega mestnega jedra tiče. Odlična Polska hrana v restavraciji Zapiecek in prelepa Varšava. Veceri bodo namenjeni za raziskovanje še neraziskanega 😀

Odpravljam se na internacionalno izobraževanje (MCE) v Wella studio v Varšavo.
    Čaka me zelo zanimiva izkušnja. Osvajanje novega znanja, spoznavanje edukatorjev drugih držav in vsekakor skok v morje kar se tiče angleškega jezika.

Prisotna je trema in pričakovanje. Vse stvari so pripravljene in spakirane.
    Torej, ob 13:45 me Klara in Gregor zapeljeta do letališča Jožeta Pučnika LJ. Še prej pa se ustavimo v Dolah, kjer Klari predam stvari za salon.

• Letališče Ljubljana

January 9, 2022 in Slovenia ⋅ 🌧 0 °C

Živijo. Malo čez 15:00 uro, prispemo na letališče. V preddverju, me že čaka Špela, kjer skupaj počakava na poziv za vkrcavanje. V Dutty freeyu si kupiva kavo in jo ob klepetanju tudi popijeva.
    Čas hitro mine in že se napotiva do izhoda 2A, kjer se vkrcava na letalo. Letalska družba LOT, poskrbi za prijeten 1h in 45 minutni let do Varšave.
    V economical premium razredu je dosti prostora in vključena je tudi hrana. Kajzerica in polnozrnato pecivo, ješprenova solata z baziliko in košček klobase. Odlično in okusno.

• Ibis style hotel Varšava

January 9, 2022 in Poland ⋅ 🌙 -3 °C

V hotelu opravim Check-in ter odidem v sobo. Soba mi je zelo všeč. Prostorna, svetla, čista in prelep rezgled na osvetljeno mesto. Razpakiram stvari in se odpravim pred hotel.

Ob 19:15 se pred hotelom dobimo z Đorđom in Dimotom, ter odidemo v restevracijo v hotelo. Balkanska restavracija in temu primerna glasba.
    Na meniju pa lignji, pomes in sadni božični čaj. Aja mimo vrede tukaj je še vse lepo okrašeno, kar me sploh ne moti 😀.
    Pojemo hrano ter zadnji zapustimo restavracijo.
    Ker mi še ni za v sobo, se odpravim na kratek sprehod do centra, kjer posnamem par večernih fotografij.
    Napotim se do hotela, kjer sva z Dejanom preživela najino poročno potovanje, ko sva bila tukaj.

Ker je zunaj prekleto mrzlo, se odravim nazaj do hotela.
    Stuširam se in utrujen ležem v posteljo.
    Jutri ustanem ob 6:15.
    Lahko noč

• Wella studio Warshaw

January 10, 2022 in Poland ⋅ ☁️ -3 °C

Dobro jutro.
    6:30 me prebudi budilka. Ustanem in se pripravim za zajtrk. Umešana jajca, pečene klobase, kruh, jogurt, itd....
    Danea nas čaka spoznavalni dan, pa tudi nekaj bomo naredili 😄.
    Po zajtrku se odpravim v sobo in spakiram stvari za odhod v studio. 7:45 naju čaka taksi pred hotelom.
    Let the day begin 😀

Z izobraževanjem pričnemo ob 10:00 uri, do takrat pa pomagam Špeli pri pripravi prostora. Ko prispema do studia ugotovim, da sem pozabil telefon v hotelski sobi. Pokličemo taxi in se odpravim ponj. Po cca 30 minutah prispem nazaj v studio. Čas za kavo in pričetek izobraževanja.

Trening je trajal do 18:30 ure. Utrujeni se odpravimo peš proti hotelu. V bližini si najdemo restavracijo s kitajsko hrano. Nič posebnega, ampak pekoče!

• Ibis hotel

January 10, 2022 in Poland ⋅ ⛅ -4 °C

Po večerji še skočim do trgovine (Žabka), kjer si kupim kavo in vodo. Odidem do sobe, kjer utrujem ležem v posteljo. Preko Whatsappa se slišima z Dejanom. Povem mu vse glede današnjega dogajanja.
    Pogrešam te dragi moj in želim si da bi bil ob meni 🥰.

Sladke sanje, jutri me čaka nov naporen dan 🤔.

• Airport Warsawa

January 14, 2022 in Poland ⋅ 🌬 4 °C

Dobro jutro.

Nisem nič napisal te dni saj je bilo vse zelo intenzivno. Še posebej boleče je to, da smo izgubili našo zlato Tory. Tori je 13.1.2022 zaspala in odšla na drugo stran mavrice. Bolečina ob izgubi je neopisljiva. 😢😢😭 Draga naša Tori, vedno boš v mojem srcu, saj si imela veliko nalogo, ki si jo izpolnila. Združila si celotno našo družino. Bila si vse!! Hvala ti kuža naš zlati ❤🤍.

Ob 9:00 prispem na letališče, kjer počakam na letalo do Ljubljane.

• Trip end
    January 14, 2022