FindPenguins
  • Inscrever-se
Exibir no mapa
  • Sanne SSanne SDream trip
    • Exibir viagem
    • Adicionar à lista de metasRemover da lista de metas
    • Compartilhar
    • Dia 17
    • quinta-feira, 19 de fevereiro de 2015 18:27
    • ☀️ 28 °C
    • Altitude: 107 m
    • AustráliaHealesville Sanctuary37°41’1” S  145°31’52” E

Healesville, Australië

19 de fevereiro de 2015, Austrália ⋅ ☀️ 28 °C

De moeder waar ik bij bleef had me meegenomen naar een dagje dierentuin! Dierentuinen zijn daar heel anders, veel vrijer en er zijn minder kooien. Als je meer betaalde kon je beter toegang krijgen tot de dieren, zo heb ik een koala van dichtbij gezien en ook een echidna. Echidnas zien eruit als rgels maar dan.. anders. Wel cute, ik mocht er een aaien. Heel toevallig heette de e hidna 'Sunny', dus ik voelde gelijk een band haha. Verder heb ik veel vogels, Tasmanian devils, kangaroos, dingo's en andere dieren gezien. Het was echt heel leuk. We hadden lekker weer en daar heb ik ook m'n eerste Australian pie op (stelt niet veel voor). Wat ik al wel gemerkt heb qua verschillen is dat mensen hier graag dingen met hun handen eten, en alles afkorten. Aan het einde van de dag gingen weer ook naar een vogelshow, alleen er kwam een wilde roofvogel z'n territorium afbakenen, dus een andere vogel ging er ook even vandoor haha. Ok, op naar m'n volgende blog!Leia mais

Ver tradução

Rebecca de BruinPieface!

Rebecca de BruinSupercute!

Rebecca de Bruin

Rebecca de BruinZo cool dat je daar ook bent geweest. Het is nog leuker als je brutale kinderen bij hebt en zo dichtbij de dieren mag komen ;)

Babs Nuijten

Babs NuijtenCute zeg!! Die koala ?

10/03/2015Responder
    4 curtidas