• laserpen kopen
  • laserpen kopen

Kopen laserpen

A short but fine adventure by laserpen Read more
  • Trip start
    April 9, 2017

Laserpen kopen

April 9, 2017 in the United States ⋅ 🌙 9 °C

Ik kocht een laserpen uit deze winkel. Niet alleen heb ik het exacte wraak op de zeer dezelfde, uiterst giftige kwaad Schorpioen die had bijna eiste het leven van een overdreven nieuwsgierig lawaaierige hond, maar ook aangevallen in het hart van het leger! De twee doorkruist het land trotseren de hitte 110 graden at 9 pm smashing, verzamelen en jagen hun gevaarlijke vijanden. De vijand verlicht van licht een kerstboom, ze probeerde te lopen, moe van verbergen, tevergeefs. Het is handig, compact, maar niet zo klein deze laserpen is lastig te gebruiken.Read more

• 2000mW groene laser pointer

April 9, 2017 in the United States ⋅ 🌙 9 °C

Ik moet een 2000mW laser pointer voor thuis verdediging, en ik wil ook te gebruiken voor andere doeleinden naast het verblindende indringers. Het is een groot item voor gesprek over microbiologie stimuleren. Na wordt gered door een vriend, flitste zijn leven (wat nog belangrijker is zijn hondeleven) voor zijn ogen! Het rendement was gemakkelijk, maar ik kan zien waarom sommige mensen niet kunnen denken dat het is zeer krachtig als ze gebeuren om een citroen. Als de diode niet zoveel uitsteken deed, zou dit niet een probleem. Anders is het een zeer professionele 2000mW groene laserpointer tegen een goede prijs.Read more

• Sterkste 10000mW blauwe laserpen

April 9, 2017 in the United States ⋅ 🌙 9 °C

Ik heb de sterkste laserpen van de wereld. Ik liet dit zelfs in de kattenbak kat, en nogmaals: niets. Ik gebruikte het in mijn (schoon) thuis en niet een hotel, maar in het donker, ik kon niet zien iets anders dan een paar puntjes. Ik kan dit aan iedereen adviseren wie wil verkennen met een 10000mW blauwe laser. Ik weet voor een feit dat sommige van deze jongens krijgen Pis overal behalve in het toilet. Uw meubilair kan hebben urine vlekken markering hebt u honden of katten. U kunt een hotel of motel kamer bedden en meubilair op reinheid.Read more

Trip end
    April 9, 2017