Puebla

🇨🇭: Nach einige Komplikatione sind mir endli in Puebla ahcho. 8h übernachtgfahre vo San Luis Potosi verbi ah Mexico City. Arsch müed aber froh. Übernachte tömer bi öbbertem wo mir im ersteRead more
Cholula

🇨🇭: Cholula isch 10min vo Puebla entfernt. Au eh sehr herzigi chlini Stadt. Mir hend de ganz Tag mit ehm Armando det verbrocht. Er het üs die ganz zeiget und de Lokal Markt dete mega spannend,Read more
Oaxaca

🇨🇭: Oaxaca isch ned nur die Stadt sondern au ehn staat. Hend wieder einiges chöne probiere und ahluege. Mir hend au eh Tour gmacht wo mir 5 verschiedeni Sache sind geahluege. Z.b de gross Baum,Read more
Hierve el agua

🇨🇭: letzt Stop vo üsere Tour führt üs nach Hierve el agua. Es sind eh art vor Felsformatione wo nem Wasserfall ähnlet und die andere sind wie so natürlichi Lagune wo mehr bade chan. UssichtRead more
Puerto Escondido

🇨🇭: Nach 8h wackligi Busfahrt endli ah cho! Mitem Taxi denn au no zum Hostel gfahre aber es isch echt sbeste Hostel wo mir bis jetzt gha hend :) Nochdem mir ah cho sind hemmer so hunger gha dasRead more
Flashback

🇨🇭: Okaaaay wow….. i weiss echt ned was passiert isch… eyy die 7 Mönet sind ja mega schnell ume, viel schneller verbi gange wie sus es Johr🤯
I dene 7 Mönet han ich 10 Länder bsurchtRead more
Chiapas

🇨🇭: dasmol wirds kurz und knapp…
Chiapas isch herzig mir hettet au gern meh gmacht hettet mir zit dezue gha. I han mi leider bitz erchältet gha im letzte hostel… drum bin i allgemein ned soRead more
Panajachel / Guatemala

🇨🇭: zack simmer über Grenze…. Hend sponti gseit gömmer doch eifach no nach Guatemala. Sehr interessanti Busfahrt gsi, gfühlt au ehwigs am Zoll gsi. Mir sind die einzige gsi wo direkt deRead more
Lago de Atitlán

🇨🇭: Lago de Atitlán isch ehn sehr grosse See, wo 3 grossi Vulkän bi sich zue het. Mega schön chan i nur empfehle. Es isch alles guet mitem Boot zu erreiche und macht echt spass. Mir hend üsiRead more
Volcano hike

🇨🇭: Da isch strengste was i jeh gmacht han. Die wanderig het üs anderst usenand gnoh!!
Omg i bin unterwegs echt mehrmols gstorbe. Lustige isch no das mir am vortag kleider zum wäsche geh hend,Read more
Japan/ Tokyo

🇨🇭: endlich! Endlich han ichs i mis Traumland gschafft! ✈️Nacht 16h flüge und 1 zwische stop in Abu Dhabi bini endli in Tokyo acho! Nachdem mirs Gepäck gholt hend, hemmer üsen Japan RailRead more
Tokyo

🇨🇭: de ganz Tag voll dure Plant hahaha mir hend hüt so viel gseh🤯
Zerst mol zum Kaiserpalast (wo mir leider ned würkli was gseh hend) und denn simmer zu nehm Shrine, sehr schön gsi. PerRead more
Matsumoto

🇨🇭: Mit Öv hemmers fängs voll imgriff isch recht easy. Nach öbbe 3h Zug fahre sind mir ide Stadt Matsumoto acho. Sind denn erstmol is Hotel. Sind quasi nur übernacht do, aber sind dennRead more
Takayama

🇨🇭: Takayama isch eh süessi Stadt, bsunders ahtue hets mir d‘altstadt. De Baustil isch no us de Edo-Periode und gseht halt eifach geil us😍 zum dure schländere und chrömle isches super.Read more
Kanazawa

🇨🇭: in Kanazawa sind mir au nur ein Tag gsi, mir sind relativ spot ah cho drum simmer nur 2 sache gahluege ah dem Obet. Ehn wunderschöne Park mit nem Shrein und eh grosses Schloss. Und amRead more
Kyoto day 1

🇨🇭: Kyoto tag 1. also eifach spötere Nomi und Obet i demfall. Sind ehn sehr schöne Bambuswald gehluege wo ca. 1h usserhalb vo Kyoto lit. Isches üs aber Wert gsi, megaaa schön gsi😍🎋Read more
Kyoto day 2

🇨🇭: min lieblingstag bis jetzt. Mir hend üs Yukatas gmietet und mir sind sogar d‘hoore gmacht worde. Wie schön min Yukata eifach gsi isch😍👘 aber leider nur zum miete han ehn ned chöneRead more
Kyoto day 3

🇨🇭: nur kurz well i eu die süesse Katzebilder ned vorenthalte chan und will. Achtung jetzt chunt ehn Katzespam hahaha sind am letzte Tag am Mittag no in nem Katze Cafe gsi! 😍🐱
Det zahlschRead more
Hiroshima

🇨🇭: 1945 het amerika eh Atombombe über Hiroshima abgworfe, welchi alles umliegende völlig zerstört het. Bi dem Ahschlag sind 90’000 - 166’000 Mensche gstorbe. Ufem Bild gsehnd ihr eisRead more
Osaka day 1

🇨🇭: Osaka Tag 1. Osaka het üs au mega guet gfalle, sind ah dem Tag no gelädele und in nem Resti gsi wo gheisse het Alice im Wunderland und au so usgseht het. Mega lustig gsi. Alles so passendRead more
Osaka Universal Studio🌏

🇨🇭: hend de halb Tag im Universal Studio verbrocht mega cool gsi! Vorallem de Harry Potter abteil😍⚡️
Eifach mega gsi so ihdrücklich🚂
Aber zum Bahne fahre sind mir ned würkli cho wellRead more
Hakone

🇨🇭: da ghört definitiv au zu mine Highlights😍 übernachte in nem Traditionele Hotel mit Onsen uff😍 unterwegs no al Mt. Fuji verbi gfahre und ab id Natur. Alles so traditionel ihgrichteRead more
Tokyo last day in Japan

🇨🇭: üsen letzt Tag in Tokyo und üsen letzte Tag in Japan. Sind scho sehr trurig well mir goh mönd well es het üs doch soooo guet gfalle😭
Aber i freu mi au scho sehr uf Korea!
Am letzteRead more
Seoul | South korea

🇨🇭: nach nem wieder lange ufenthalt am Flughafe ( 7h und meh) well mis Visum zpot cho isch und ich ehn andere Flug han mösse neh bin ich sehr spot am Obet ahcho. Sus kei Problem gha und ehnRead more
Seoul day 2

🇨🇭: Seoul gfallt mir echt guet und es isch eifach sooo eh grossi Stadt.
Bin die bekannt Bibliothek Starfield geahluege und es het echt cool usgseh und am Obet han ich mit ei koreanerin troffe woRead more