• Hanne Leplae

• Trip start
    August 15, 2025

Onderweg naar Erratzu

Aug 16–22, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 29 °C

Voorgenomen om heel de nacht te rijden, dit is helaas niet gelukt. Rond 7u kreeg ik het moeilijk en Sam kon nog niet terug overnemen. 2uurtjes in de auto bijgeslapen om dan verder te rijden. Tijdens de middag van de autostrade gereden om dicht bij een riviertje te eten... kwamen we op een zandpadje uit... niet zo slim om verder te rijde , schaduwplekje gezocht om daar onze sandwiches dan maar op te eten.
    Om 16u kwamen we aan de camping. Tent opgezet en de camping verkent.
    Tegen 19u mijn chili con carne opgewarmd en op tijd in ons bed voor de volgende dag.

• Cascada de Xorroxin

August 17, 2025 in Spain ⋅ ☀️ 33 °C

Het is hier veel te warm, 35°C. We gaan afkoeling zoeken bij de watervallen van Xorroxin. Lara heeft heel de heen wandeling gestapt en in een beekje kunnen spelen. Bij de watervallen enkele koekjes gegeten maar het mocht niet baten, de energietank bij Lara was leeg. Sam heeft ze op zijn schouders verder gedragen. Al goed was de meerderheid van de tocht nu bergaf. In het dorp een bar gevonden voor extra verfrissing. Salud!

Terug aan de tent eventjes gerust om daarna met Lara naar het zwembad te gaan. Zalig koud water 😀, Lara had wat meer overtuiging nodig... maar eens ze erin zat wilde ze er niet meer uit ☺️