Reisdag 1: H'lem - Serriéres
August 25, 2024 in France ⋅ ☀️ 23 °C
Eerste reisdag van Haarlem naar net onder Lyon. Drie dagen om naar Ribes de Freser in de Spaanse Pyreneeën te gaan, het startpunt van de 7-daagse trailrun door de Spaanse Pyreneeën. Relaxte manierRead more
Reisdag 2: Serrieres - Cap Peyrefite
August 26, 2024 in France ⋅ 🌬 27 °C
Van 20 naar 34⁰C maar nu zit ik dan ook tegen de grens met Spanje. Ik kan de Pyreneeën al (bijna) ruiken maar zeker al zien! De duik in de middellandse zee wast de loomheid van de reisdag geheelRead more
Reisdag 3: Peyrefite - Ribes de Freser
August 27, 2024 in Spain ⋅ ⛅ 23 °C
Wen korte maar wel mooie rit. Over de kustweg de Spaanse grens over en via Figueres de eigenlijke Pyreneeën in. Langzaam worden de bergen groter maar het is nog steeds groen. In Ribes sta ik shockingRead more
Omgeving Ribes verkennen
August 28, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 20 °C
Om de lome benen van drie dagen reizen weer even aan het werk te zetten koos ik voor een pad vanaf de camping naar een topje in de buurt: puig Taga. Het was zonnig weer dus gelukkig een start in hetRead more
Ribes & Nuria
August 30, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 24 °C
Gisteren Ribes verkend zodat ik zaterdag weet waar ik m'n startnummer moet ophalen en spullen droppen. Verder het boek van Murikami uitgelezen en relaxed de dag doorgebracht. Vandaag naar Nuria, deRead more
Day before the race
August 31, 2024 in Spain ⋅ ⛅ 26 °C
M'n teammaats Edwin en Sander zijn aangekomen! Yeah, nu kan het eindelijk beginnen. Ff relaxed koffie, en lunch en aan het eind van de middag rugnummers, tassen en andere goedies ophalen bij deRead more