Reisdag 1: H'lem - Serriéres
25 Ogos 2024, Perancis ⋅ ☀️ 23 °C
Eerste reisdag van Haarlem naar net onder Lyon. Drie dagen om naar Ribes de Freser in de Spaanse Pyreneeën te gaan, het startpunt van de 7-daagse trailrun door de Spaanse Pyreneeën. Relaxte manierBaca lagi
Reisdag 2: Serrieres - Cap Peyrefite
26 Ogos 2024, Perancis ⋅ 🌬 27 °C
Van 20 naar 34⁰C maar nu zit ik dan ook tegen de grens met Spanje. Ik kan de Pyreneeën al (bijna) ruiken maar zeker al zien! De duik in de middellandse zee wast de loomheid van de reisdag geheelBaca lagi
Reisdag 3: Peyrefite - Ribes de Freser
27 Ogos 2024, Sepanyol ⋅ ⛅ 23 °C
Wen korte maar wel mooie rit. Over de kustweg de Spaanse grens over en via Figueres de eigenlijke Pyreneeën in. Langzaam worden de bergen groter maar het is nog steeds groen. In Ribes sta ik shockingBaca lagi
Omgeving Ribes verkennen
28 Ogos 2024, Sepanyol ⋅ ☀️ 20 °C
Om de lome benen van drie dagen reizen weer even aan het werk te zetten koos ik voor een pad vanaf de camping naar een topje in de buurt: puig Taga. Het was zonnig weer dus gelukkig een start in hetBaca lagi
Ribes & Nuria
30 Ogos 2024, Sepanyol ⋅ ☁️ 24 °C
Gisteren Ribes verkend zodat ik zaterdag weet waar ik m'n startnummer moet ophalen en spullen droppen. Verder het boek van Murikami uitgelezen en relaxed de dag doorgebracht. Vandaag naar Nuria, deBaca lagi
Day before the race
31 Ogos 2024, Sepanyol ⋅ ⛅ 26 °C
M'n teammaats Edwin en Sander zijn aangekomen! Yeah, nu kan het eindelijk beginnen. Ff relaxed koffie, en lunch en aan het eind van de middag rugnummers, tassen en andere goedies ophalen bij deBaca lagi