Singapore
15. februar 2023, Singapore
Vi rejser fra Danmark🇩🇰 - Singapore🇸🇬 Hvor vi ankommer til lufthavnen via taxa og bag efter tjekker vi os ind🤩. Vi skal flyve med Emirates til Singapore og laver et mellem stop iLes mer
Singapore botaniske have
17. februar 2023, Singapore
Vi ankommer til Singapore botaniske have og vi er i chok det er simpelthen så flot her der er fyldt med palmer og virkelig mange forskellige blomster og farver og det er rigtig dejligt varmt her.🌞Les mer
Gardens by the bay + Marina bay sands
18. februar 2023, Singapore
Vi ankommer med en taxa til gardens by the Bay🌴. Og vi skal hen og booke det vi gerne vil og vi ville gerne gå på en skywalk🌉 oppe i nogle meget flotte kunstige træer🪵 med en virkelig godLes mer
Fra Singapore til New Zealand
21. februar 2023, New Zealand ⋅ ⛅ 22 °C
Vi tager fra vores hotel hved middags tid og køre til Singapore lufthavn✈️ vi flyver med Qantas og laver mellem landing i Sydney💪… vi ankommer til Sydney international airport🛬 hvor viLes mer
1 dag i New Zealand
22. februar 2023, New Zealand ⋅ ☁️ 17 °C
Vi vågner op om morgen og spiser morgen mad og tager et bad🛀 efter det kører vi til en ny camping plads som er 2 timer væk🚗 og på vejen der hen så vi et Mega Flot vandfald🏔️og bagLes mer
Dykker tur ved poor knights islands. NZ
23. februar 2023, New Zealand ⋅ ☀️ 20 °C
Vi vågner op om morgenen og spiser morgen mad som vi plejer🍳. Og når klokken er 8:00 skal vi være nede ved det dykker center jeg skal ud og dykke med🤿. Vi tager ud på båden hvor vi skalLes mer
Lang køre tur😣
24. februar 2023, New Zealand ⋅ 🌧 14 °C
I dag vågner vi op om morgenen og spiser morgen mad som vi plejer🥰. Lidt efter skal vi køre🚘 i ca 6 timer whow det var meget. Vi kører og kører men til sidst kommer vi frem til vores campingLes mer
Glow worms
25. februar 2023, New Zealand
Vi vågner op om morgenen og spiser
morgen mad☕️ som vi plejer. Efter det tager vi et dyp💧 i poolen og laver lidt lektier📚. Bag efter det laver vi lidt træning 💪og så skal vi endeligLes mer
Geo termisk park Wai-O-Tapu-Thermal
26. februar 2023, New Zealand ⋅ ⛅ 20 °C
Vi vågner op om morgen☀️ og spiser igen
morgen mad☕️. Bag efter det skal vi køre til den geo termiske park (Wai-O-Tapu-thermal park😎.
Vi gik alle de små meget flotte🗺️ ture ogLes mer
Hells gate/ muderbad
27. februar 2023, New Zealand ⋅ 🌧 14 °C
Gæt… så står vi op igen igen vi står op og spiser lidt morgen mad ☕️og slår seng sammen😒.
Og bag efter skal vi til Hells Gate🪦 det er et sted hvor du kan bade i dejlig varm mudder ogLes mer
Tur til Hobbiton/Hobbitland🤪
28. februar 2023, New Zealand ⋅ ⛅ 17 °C
Yes Sir 🫡vi vågner op om morgen og spiser morgen mad ☕️. Og jeg glæder mig rigtig meget til det vi skal idag🤩 fordi vi skal nemlig til Hobbiton det sted hvor Hobbitten er blevetLes mer
Alt for lang gå tur😮💨
1. mars 2023, New Zealand ⋅ ☀️ 21 °C
Vi starter som altid med lidt morgen mad☕️.
Vi starter med at skulle gå en vandre tur🥾
Op på vulkanen Mount-Ruapehu🗻
Som var 2 km lang🥾.
Og vi gik næsten til toppen men det blev forLes mer
Lang køretur🚘 og Gollum,s-Pool
2. mars 2023, New Zealand ⋅ 🌬 20 °C
Vi starter som altid en hyggelig dag med lidt morgen mad🧇 og lidt kaffe☕️😍.
Idag skal vi forlade vores camping plads hved MT Doom🗻😪. Men idag skal vi ud og gå
Taranaki Falls Track. OgLes mer
Hygge dag🦀
3. mars 2023, New Zealand ⋅ ⛅ 22 °C
Igen igen morgen mad🥞 er en god start på en hyggelig dag😍. Fordi idag skulle vi mødes med en der hed Greg og han var rigtig sød og rar og han inviterede os endda på pizza🍕.
Ved et stedLes mer
New Zealand,s museum🧐
4. mars 2023, New Zealand ⋅ ☁️ 17 °C
Vi starter dagen ud med at tage på
morgen mad,s café🥞. Maden var rigtig god men også lidt special🧐 men det smagte rigtig godt😋. Så skal vi på museet (Te Pappa ).
Og det var et rigtigLes mer
Sådan en hyggelig dag🛍️
5. mars 2023, New Zealand ⋅ 🌧 13 °C
Vi vågner op til en dejlig solskins dag vor at vi skal på grøntsags markedet 🥦. Og det var rigtig hyggeligt❤️. Vi spiste morgen mad ved en pandekage bod🥞. Og pandekagerne var rigtigLes mer
Færge tur🤢
6. mars 2023, New Zealand ⋅ ☀️ 18 °C
Som sagt vi holdte i kø til færgen⛴️ . Vi kom om bor og fandt vores plads💺. Hvor vi skulle sejle 3,5 time⏱️ til Picton. På vejen der hen var der hen hørte vi en famille på 5 som havdeLes mer
Delfin snorkel tur🐬
7. mars 2023, New Zealand ⋅ ☁️ 17 °C
Vi vågner op igen og spiser morgen mad🍳.
Idag skal jeg ud og svømme med delfiner🐬
Og de var mega søde og nuttede🥺
( I vandet ) det var mig der snorklede mest fordi Augusta syntes det varLes mer
Sæl tur på halvøen kaikoūra peninsula
8. mars 2023, New Zealand ⋅ ☁️ 17 °C
Vi starter en frisk morgen med lidt morgenmad😋. Idag skal vi ud og se på sæler🦭
Ved halv øen kaikoūra peninsula😝. Så vi skulle først køre der hen🚍. Da vi kom frem gik vi turen ogLes mer
Lylleton og mors universitet📚
9. mars 2023, New Zealand ⋅ ⛅ 18 °C
Idag stod vi op spiste morgen mad🍳. Idag skal vi ned mod Geraldine. Men på vejen derned kørte vi igennem Lylleton som var den første by 🏙️ mor nogensinde var i udenfor universitet📕. LidtLes mer
Lille by, tærte🥧 og bade i blå søer💦
10. mars 2023, New Zealand ⋅ ⛅ 15 °C
Vi starter en køre tur ud med lidt morgen mad🍳 og så afsted💨. Vi er på vej til Gelentanner som ligger tæt på MT. Cook🏔️ national park🏕️.
På vej der ud lavede vi nogle forskelligeLes mer
Hooker valley track og kea🦜 point
11. mars 2023, New Zealand ⋅ ☁️ 16 °C
Idag skal vi køre😫 En meget kort tur😝 så morgenmad🥞 og så afsted vi skal til ( Mt Cook national park ). Fordi idag skal vi gå turen ved navn ( Hooker Valley )😎 den skal vi gå og denLes mer
Blue Lakes og Tasman Glacier
12. mars 2023, New Zealand ⋅ ☀️ 20 °C
Vi vågner op til en solskins dag☀️. Meningen idag var faktisk at det skulle blive regnvejr hele dagen🌨️. Men vi er heldige at det blev dejlig solskin. Men nu skal vi have lidt morgenmad🥞.Les mer
Moeraki boulders og blå mini pingviner
13. mars 2023, New Zealand ⋅ 🌧 7 °C
Okay de her bliver altså en ret vild dag😏. Men for at starte dagen skal vi have lidt morgen mad🥞. Her til morgen skal vi ud og se ( Moeraki Boulders🗿 ). Som er nogen store runde kugler🎱Les mer
Verdens sjældneste art søløver🤯
14. mars 2023, New Zealand
Vi starter en dejlig dag med lidt morgenmad🥞. Men så skal vi på farten igen🚐💨. Idag skal vi skal op til ( Queenstown👸 ). Men på vejen der hen skal vi lave et lille stop ved ( SandflyLes mer