De Willige Waard

Zaterdag Columbus ingepakt en rond vier uur op pad naar Bergambacht om Willem op te halen. Willem stond al popelend te wachten, want de reis liep een beetje uit door een file bij Utrecht. Tel daarbijLeia mais
Na een niet zo geweldige eerste nacht, zijn we na een uitgebreid ontbijt vertrokken naar Bergambacht. Wel 7,5 km van onze camperplek😬. Daar hebben we nog wat aanpassingen gedaan en rond half 12Leia mais
Eerste Pinksterdag, half negen, op pad naar Höllenmuhle waar Hetty en Nico al op ons zitten te wachten.
Zoals beloofd mocht Hetty onze Columbus parkeren op de plek. Nog even het oude vertrouwdeLeia mais
En wat hebben we te pakken? HET campergevoel! Het was een superleuk weekend (natuurlijk ook omdat we samen met Hetty en Nico waren) en het smaakt naar meer🥰
Vandaag: lekker in het zonnetje metLeia mais
Om ongeveer 18.00uur vertrokken we uit Bergambacht naar de camperplaats in Schelluinen. Een beetje via een omleiding die achteraf niet nodig was. Het was nog even genieten van een zonnetje met eenLeia mais
De honden vonden om zeven uur dat het tijd was om op te staan. Zoals altijd liet Willem de honden uit. Net bij de camper besloot Chewie dat het uitlaat rondje niet lang genoeg was en nam de benen.Leia mais
Gisteravond nog een mooie zonsondergang gezien en vanochtend uit mijn raampje boven een zonsopkomst. Een voordeel als je slecht geslapen hebt en voor dag en dauw weer wakker wordt.
We moesten voor 10Leia mais
‘s Ochtends 10.15 vertrokken we naar Raesfeld. Daar is een mooie camperplek en rond het kasteel schijnt het erg mooi te zijn.
Helaas was de camperplek bezet. Er is gelukkig wel een groteLeia mais
ViajanteZiet er idd heerlijk uit ❤️ Voor de 24ste wordt er helaas veel regen voorspeld, dus wij gaan huiswaarts
Jammer hoor! Hopelijk volgend weekend stralend mooi weer! [Lineke]