• Columbus on the road

De Columbus ontdekken

Voor het eerst op pad met Columbus Leia mais
  • Relaxdag Zweibrucken

9 de setembro de 2020, Luxemburgo ⋅ ☀️ 22 °C

Vandaag zijn we het centrum van Zweibrücken ingelopen. Koffie mit torte gegeten en wat kleine dingetjes gekocht. s’Middag hebben we geluncht bij het restaurant achter de camperplaats . We hebben iets gegeten wat we nog nooit eerder hadden gegeten. Toen we het zagen hadden we onze bedenkingen: witte worsten met een pretzel. Maar het was toch goed te eten. Best lekker eigenlijk. s’ Middags nog een stukje gewandeld met de hondjes en ‘s avonds gegeten in hetzelfde restaurant. Natuurlijk ‘s avonds weer gedobbeld.Leia mais

• Diekirch

10 de setembro de 2020, Países Baixos ⋅ ☀️ 18 °C

We vertrokken rond half tien. Het was bewolkt en onderweg hadden we regen. De eerste regen overdag! Gelukkig werd het gaandeweg droog en begon de zon weer door te komen.
    De planning was om naar Vianden te gaan, maar de camperplaats zat helemaal vol. Toen zijn we doorgereden naar een camping in Diekirch, dicht bij het centrum. Camping was Okay. We stonden er voor 18,-
    Diekirch had een gezellig terras, maar verder vond ik het niet bijzonder.
    ‘s Avond rijst met groenten en de overgebleven hamburger gegeten.
    Leia mais

• Terug in Nederland, Duizel.

11 de setembro de 2020, Países Baixos ⋅ ☀️ 18 °C

Rond half tien vertrokken wena het lozen en water tanken. Een paar dagen geleden wilden we een plek in België opzoeken, maar de Corona regels waren opnieuw aangescherpt. Dan toch maar door naar Nederland. We hadden een mooie camperplek in Oirschot gepland, maar die zat vol. De eigenaar stuurde ons naar Duizel, waar volgens hem een prachtige nieuwe camperplek zat. Inderdaad, een prachtige Cplaats, maar duuuur!!! We hadden dat natuurlijk van te voren moeten checken, maar ja. Dat is achteraf en hebben we dus 30,- betaald.
    ‘s Avonds zijn we op de fiets naar Eersel gegaan en hebben daar een lekker pannenkoek met toetje gegeten.
    Leia mais

Final da viagem