1 Zwolle - Utreg
12.–13. toukok. 2024, Alankomaat ⋅ ⛅ 27 °C
9.30.uur vertrokken Half 17.30....110 km in de pocket. Wel teveel voor zo'n eerste dag, soit. aangekomen in Utreg. Biefstuk met Alex/Wilke en de kleintjes gegeten. Heerlijk warm weer zo'n briesje. IkLue lisää
Zwolle -Utreg....110 km
12. toukokuuta 2024, Alankomaat ⋅ ☁️ 26 °C
Dag 2
13. toukokuuta 2024, Alankomaat ⋅ 🌙 18 °C
Vandaag moeilijk om uit Uteg te komen. Veel omleidingen. De fiets goed gerepareerd. De wind nam wel toe, tegen natuurlijk. Het hoort erbij en het bleef droog. Gorinchem was nog wel een uitdaging, omLue lisää
Dag 3 Mechelen
14. toukokuuta 2024, Alankomaat ⋅ ☀️ 21 °C
Half 10 vertrokken bij Liesbeth in Prinsenbeek
Eerst stempeltje gehaald in de Grote kerk. Daar kwam ik zomaar niet weg want St. Jacobs de Meerdere, de caminoheilige zeg maar was nauw verbonden aanLue lisää
Dag 4 naar Gent
15. toukokuuta 2024, Belgia ⋅ ☁️ 19 °C
Vanmorgen volop regen en ik had al gedoucht ! Goed eerst ontbijtje met lunchpakket. Fotomoment met de beheerder, Chris, betalen en stempelen en wegwezen. Maar kom dan die stad maar eens uit met al deLue lisää
Dag 4 avond in Gent
15. toukokuuta 2024, Belgia ⋅ ☁️ 17 °C
De eerste 2 gebouwen zijn uit Mechelen en de andere kunstwerkjes uit Gent en de supergezond sloa heet 'swimmer' met zalm, parima food :) en de terrasjes zitten vol!
Dag 5: who'll stop the rain :)
16. toukokuuta 2024, Belgia ⋅ ☁️ 16 °C
Vandaag met regen begonnen. Om 9.00 vertrokken uit Kaba hostel Gent. Tot 12 uur REGEN daarna miezerig. Om 4 uur bij Freddie en Zita....wat een hartelijke ontvangst! De camino van 2017 had een diepeLue lisää
Dag 6 Old friends & Me and Bobby Mc Gee
17. toukokuuta 2024, Belgia ⋅ ☁️ 20 °C
Ik begin de dag met een liedje. Bij dag 1: Bye bye love & Voor haar en helaas...opzij, opzij, opzij was ook van toepassing. Dag 2 wordt: Oh sister met dank aan Liesbeth en Koen. Dag 3: My friend theLue lisää
Down down
18. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 13 °C
Tsja down down...dit slaat zekers niet op mijn stemming. Dit slaat op de koers de richting en het sombere weer. De campingbaas voorspelde heel slecht en zekers geen fietsweer. Grapjas...geen drupLue lisää
Dag 8 Rhymes and reasons.
19. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ⛅ 20 °C
Deze 1e Pinksterdag, een rustdag, om wat te mijmeren, ook een dag om alles weer even op orde te brengen. Fiets schoonmaken, smeren en moertjes aandraaien. Tassen weer netjes inpakken en zelf evenLue lisää
On the road again
20. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ⛅ 15 °C
Ideale fietsdag...zon weinig wind en vooral weinig verkeer. Veel over plattlandswegen gereden, wat heuvelachtig maar na een klim komt altijd een afdaling. In Noyon de eerste caminogangers ontmoet.Lue lisää
Dag 9 On the road again
20. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 20 °C
Een heerlijke fietsdag, deze 2e Pinksterdag, zon, weinig wind en nauwelijks verkeer. Veel plattelandsleven met klimmetjes. De eerste NL caminogangers met e-bike helm en weinig bagage tegengekomen.Lue lisää
Lichtstad met uw paarlen poorten.
21. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 15 °C
7.30 uur op en na het ontbijt plichtplegingen; afrekenen,stempeltje foto's en big higs. Tsja Tom ook op 3/5/'57 geboren fietste terug naar Eindhoven en Pamela gin g verder met het bezweren van haarLue lisää
Dag 10 The sound of silence
21. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 14 °C
Gisteren was ik dus de enige pelgrim in de gites. Lekker rustig:) Vanochtend 8 uur op inpakken en fietssleutel kwijt duss...uitpakken. Sleutel gevonden en weer inpakken. Alles netjes achtergelaten.Lue lisää
Spring, summer winter and fall.
23. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 16 °C
Werd ik vanmorgen wakker met de 4 jaargetijden van Vivaldi, vandaar mijn songtitel. Bij het ontbijt uitgebreide info over Chartres en haar aantrekkingskracht. De man had als jochie een werkweek overLue lisää
The road ahead
24. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ⛅ 18 °C
'S morgens niet weten waar je 's avonds uitkomt. Het werd uiteidelijk een kampong aan de Loir, ja nog zonder e, was nog te klein voor het grote werk. De sterrenhotels waren vol en ik red me snel.Lue lisää
Salve Regina
25. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 15 °C
Dit liedje van Gerard van Maasakkers speelde vandaag door mijn kop....zijn bespiegeling van een onderdeel van het rijke Roomse leven. Maar ik moest nog wel trappen voor ik in de basiliek van St MartinLue lisää
Mooi
26. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 15 °C
De dag begon mooi,qua fietsweer, qua verkeer en qua omgeving. Goed afscheid genomen van de vrijwilligers van de basiliek, toffe lui. Toen op pad. Geweldig tot een uur of 14.00 uur, weinig wind, toenLue lisää
Take it easy
27. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ⛅ 18 °C
Bietje lastig op gang komen vandaag
Om 8 uur stond iemand van de gemeente voor de tent...pour payer. Grapjas...ik kom zo.Qua fietsen ging het niet zo geweldig. Klim,klim, klimmetje en tegenwind. DieLue lisää
Have a little faith in me
28. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 11 °C
Ja dat bijzondere woordje faith, had ik wel nodig. Voor 8 uur op de fiete ri. Saintes. Prima route met de nodige heuveltjes en tegenwind. Alleen Melle was lastig door te komen. Veel(vracht)verkeer enLue lisää
The town I loved so well
29. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 14 °C
Rustig op en afscheid nemen van de 4 walkers....A-Dieu mes amis. Daarna ont bijt met Yves en opruimen ri. Royan, eitje, dacht ik. Eindelijk af van de huisbechermers, de talloze blaffende honden en deLue lisää
Just as I am
30. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 16 °C
Vanmorgen werd ik pas om 8.00 uur wakker (en ik lag al om 21.00 in 't mandje). Rustdag, ook een dag van bespiegelingen zo halverwege de camino. Wat brengt zo'n pelgrimstocht, afgezien van spierpijn:
-Lue lisää
Zing, vecht, huil bid...en geniet
31. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☀️ 17 °C
Alles in rustig tempo, inpakken, fietsen, weer op zetten van tent etc. Zo'n kleine 70 km naar Porges. Alles zat mee, het weer, de route langs de kust tot nu de meest relaxte fietsdag. Zeven wat etenLue lisää
Vincent
31. toukokuuta 2024, Ranska ⋅ ☀️ 17 °C
Aju gezegd tegen de oceaan. Vannacht, genoten van een 'starry, starry night', eejm, mos plassen. Mooie song, verwoord door Don Mc Lean, over het werk van Vincent van Gogh. Vanochtend eerst 2 uur langsLue lisää
Songbird
2. kesäkuuta 2024, Ranska ⋅ ☁️ 16 °C
Hoe mooi kan het leven zijn..gewekt worden door de vele zangvogels gevolgd door de kerkklokken van Salles. Dusss, time to get up! Vandaag had ik 86 km op het programma, plus uitstapje van circa 18 kmLue lisää

MatkaajaHeel veel succes Peter! Ik ga je volgen 🗺️🚴♂️
MatkaajaNou Peter hoop dat het bij deze aanrijding blijft tjonge. Lekker uitrusten vannacht en morgen met bepakking verder succes 💪
MatkaajaDawasnie tof. Het was heeel erg druk bij Nunspeet en verders. Veel onrustige fietsers...haast, haast. Beet je shit. Morgen kijken hoe het verder gaat