FindPenguins
  • Inscrever-se
Exibir no mapa
  • Siv GustafssonEuropa 2022Viajante
    • Exibir viagem
    • Adicionar à lista de metasRemover da lista de metas
    • Compartilhar
    • Dia 17
    • terça-feira, 19 de julho de 2022 21:01
    • 🌙 26 °C
    • Altitude: 142 m
    • CroáciaTrg bana Josipa Jelačića Tram Station45°48’47” N  15°58’37” E

Ett dygn i The capital of Croatia

19 de julho de 2022, Croácia ⋅ 🌙 26 °C

Spännande! Insåg att jag bokat ett fint, centralt, prisvärt hotell med inte bara en utan två nattklubbar. Det funkade ju hyfsat ända tills en kroatisk standupshow drog igång mitt I natten.
    Nåväl, fyra koppar kaffe på ett trevligt café innan solen började värma på riktigt fick upp ögonen på undertecknad.
    Tre timmar hos frissan varav en med diverse oljemassager så var jag redo för en runda på stan.
    Varmt,varmt och varmt.
    Zagreb är supermysigt men avnjutes nog bäst i 25 grader och inte 35. Det är högt tempo, hög ljudnivå och massor att se.

Vi åker imorgon, efter några timmars sömn (hoppas jag) men kommer åka hit igen. Ryktet säger att julmarknaden är magisk
    Leia mais

Ver tradução
    Ingela Hertz

Viajantenästa år trafikerar vi Zagreb har vi bestämt 😊 Men jag tror vi hoppar nattklubben 😁

Siv Gustafsson

Viajantedet är dessutom jävligt mycket mygg upptäckte vi just, men vad för väl det. Dröjer säkert tre dygn innan det börjar klia

Ingela Hertz

ViajanteDå skulle ni haft en flaska Bushman, den tar all ohyra 👍🏼

Siv Gustafsson

Viajanteäven tiggare med spädbarn? det är det jag tycker allta sämst om på dessa breddgrader. Drogade barn och påtänd föräldrar

Ingela Hertz

Viajantekatastrof och stor tragik. här i Villach finns inget sånt tack o lov.

2 curtidas

Exibir viagem