Napokon godišnji

Zadnji tjedan prije godišnjeg je za oboje bio ful naporan pa je super odluka bila da krenemo na put tek u nedjelju i idemo do Apulije samo s jednim spavanjem između. Zadnja stanica prije polaska -Read more
Roseti degli Abruzzi

Nakon malo više od 700 km prespavanac u turističkom gradiću - cijela obala je pod koncesijom pa ne možeš ulovit nijedan kadar mora bez ⛱️⛱️⛱️
Hotel za one s niskim očekivanjima -Read more
Mastro Ciccio

Kada smo prije tri godine na proputovanju stali u Bari jedino mjesto za nešto pojest koje smo si označili je bio ovaj restoran - tad je bila nedjelja al kad smo vidjeli koliki red je za ući smoRead more
San Pietro in Bevagna

Već se ponašamo ko starosjedioci pa kad nam vlasnici kuće predlože da će nam reći koji su dobri restorani i slično Žiga kaže ne treba…valjda nam je čak veća fora otkriti sve sami :D
PriRead more
Porto Cesareo

Ovaj gradić je ispao totalno iznenađenje - bili smo uvjereni da će biti kao ovaj gdje smo mi, tu i tamo nešto za pojest i ne toliko ljudi - kad ono skroz turističko mjesto s hotelima, luka sRead more
Gusto Primitivo

Ena od poant najinih dopustov je vedno dobra hrana ampak za dobro ceno tako da se običajno izogibava fancy restavracij.
Ampak tale z oceno 4,8 je v planu že toliko časa, da je bilo sedaj treba itiRead more
Francavilla Fontana

Cijeli dan je bio oblačan pa smo ga iskoristili za veliki šoping za doma - prvo u uljaru po maslinovo ulje. Već smo ga uzeli prije dvije godine pa se vraćamo po novu kanticu - a kad je tak dobraRead more
Bellaria-Igea Marina

Zadnji prespavanac u mjestu pokraj Riminija - smještaj nam je direkt uz prugu al su im vlakovi moderni i brzi pa nije uopće tako bučno. Za put od sedam sati je Žiga spekao foccaciu za sendviče -Read more
Nazad u rutinu

Evo nas nazad nakon skoro 2900 km i dva tjedna - umorni od puta al odmoreni od odmora 😄
Imali smo jako puno za raspakirati 😂
Ja, spet konec za letos. Spet isti kraj in se mi zdi, da se ga šeRead more