Lodny dennik spojenych karavanistov 14

Cez noc sme prespali v Tombstone, aby sme mohli ist do obeda priamo na historicky sprievod a na westernovu prestrelku. Tombstone dokonale tazi z turizmu, skoro cele mesto vo westernovom style, kazdeBaca lagi
Cestou na Phoenix sme si spravili malu zastavku v Casa Grande, na vykopavkach prehistorickeho sidla. Ako obvykle sme prisli 5 minut pred zaverecnou, co v podstate nie je nic zlozite ked vsadeBaca lagi
Vo Pheonixe sme prespali pred Walmartom, do obeda sme pozreli vykon nasej futbalovej reprezentacie a nakolko sme nanasli ziadnu zaujimavu atrakciu na pozretie, dalsou nasou zastavkou bol Grand Canyon.Baca lagi
Cestou do Las Vegas sme si spravili zastavku na priehrade Hoover Dam. Stavba to je ohromna a pri pohlade na to mnozstvo vody co zadrziava je vidiet ze tp stavali skuseny inzinieri ako my styria :)Baca lagi
Konecne Vegas, clovek tu najde uplne vsetko, Eifelovku, sochu slobody aj egyptdke pyramidy. Vecer to tu zije, vsade sami turisti, kasina plne ludi co bezhlavo hadzu peniaze do krutiacich sa masin aBaca lagi
Po dni stravenom vo Vegas sme sa zase zacali hybat smerom na zapad, teraz uz primarne do nasej konecnej karavanovej destinacie Los Angeles. Cestou sme sa este zastavili pri velkom cintorine lietadiel,Baca lagi
Tak sme sa v Los Angeles museli po dvoch tyzdnoch rozlucit s Amy (s nasim prvym karavanom) aby sme si vzapeti za hubicku pozicali na par dni Lucy, auto s kuchynkou v kufri a stanovym noclahom naBaca lagi
V LA sme stravili aj nasledovny den. Presli sme si skoro cely hollywoodsky chodnik slavy, ponachadzali hviezdy tolkych znamych ludi, ze sa nam to uz nakonci nechcelo ani fotit :) V jednom obchode soBaca lagi
Noc sme stravili niekde v San Barbare v bocnej ulicke. Noc bola celkom chladna, hlavne teda v jaskyni na streche auta. Po rannej kavicke a hygiene v McDonalde sme vyrazili smerom do Sequoia & KingsBaca lagi
Rano sme zo San Jose vyrazili odovzdat Lucy, pricom sme sa este stihli zastavit v Silicon Valey obzriet si centraly velkych IT firiem. Nakolko bola nedela, vsetko bolo puste a celkovo arealom aBaca lagi