Lodny dennik spojenych karavanistov 17

Cestou do Las Vegas sme si spravili zastavku na priehrade Hoover Dam. Stavba to je ohromna a pri pohlade na to mnozstvo vody co zadrziava je vidiet ze tp stavali skuseny inzinieri ako my styria :)Read more
Vo Pheonixe sme prespali pred Walmartom, do obeda sme pozreli vykon nasej futbalovej reprezentacie a nakolko sme nanasli ziadnu zaujimavu atrakciu na pozretie, dalsou nasou zastavkou bol Grand Canyon.Read more
Ahoj, je to paráda, to by stálo zato si to pozrieť. Tak a teraz hor sa do VEGAS !!!
Cestou na Phoenix sme si spravili malu zastavku v Casa Grande, na vykopavkach prehistorickeho sidla. Ako obvykle sme prisli 5 minut pred zaverecnou, co v podstate nie je nic zlozite ked vsadeRead more
Cez noc sme prespali v Tombstone, aby sme mohli ist do obeda priamo na historicky sprievod a na westernovu prestrelku. Tombstone dokonale tazi z turizmu, skoro cele mesto vo westernovom style, kazdeRead more
Cez noc sme sa dostali nedaleko narodneho parku White Sands, kam sme chceli dalsi den ist. Na noc sme zostali na parkovisku americkej obdoby Hornbachu. Rano sme plni elanu vyrazili smerom na WhiteRead more
No dnes sme sa čítaním tvojho príspevku dobre pobavili...to že budete v databázach všetkých spravodajských organizácií USA je skutočne cestovateľský bonus, ktorým sa nemôže každý popýšiť. Hlavne sa nedostať medzi černoškov do basy :-) Takže hurá do ďalších zážitkov!!!
Prechod najstrazenejsej hranice na svete medzi Usa a Mexikom prebehlo rovnako narocne ako prechod zo Slovenska do Ciech. Keby sme sa pre istotu nezastavili na imigracnom na mexickej strane, ani by siRead more
Hasta la vista ombre... Vidim, ze vam to nedalo a mrkli ste sa na susedov nasich spojencov. Myslim, ze ste sa pobavili a teraz uz budete smerovat do lokality s vyspelejsou civilizaciou. S maminkou a Katkou sme sa pobavili na tvojom prispevku. Len tak dalej...stastnu cestu sokoli a drzte palce nasim futbalistom.
Doobeda sme sa presunuli do El Pasa pred Walmart, nakupit zasoby na dalsie cestovanie a na pripravu obedu. po obede sme navstivili archeologicke muzeum a muzeum hranicnej straze. Nacerpali sme kopecRead more
Na ceste do El Pasa sme sa zastavili v mestecku Junction s westernovou historiou. Dnes je to uz iba obycajne zapadnute male mestecko, kde vacsinu zarobkovej cinnosti obyvatelov predstavuje predajRead more
A kde je tvoje foto v koženych gatiach, westernovej veste, kovbojskom klobuku a s koltami proklate nizko 😁?
Z Columbusu sme mali namierene do hlavneho mesta Texasu do Austinu. V Austine sa nam nepodarilo v sirsom centre zaparkovat, co bola dost skoda , ale aspon sme si pozrezi mesto z okien karavanu.Read more
Do El Pasa to máte nejakých 500 míl. Celkom riadna štreka, takže opatrne chlapci a pravidelné prestávky. Šťastnú cestu.
Cez noc sme sa presunuli pred Walmart mesta Lafayette. Do obeda sme mali v umysle posleny krat sa okupat v mexickom zalive, ale po prichode na plaz sme zistili, ze dany usek pobrezia je zamorenyRead more