Bem-vindo (welkom)

In de vroege avond aangekomen op het eiland van Madeira! Geland op het vliegveld van Funchal. Naar ons hotel gereden en daar een rijkelijk buffet genomen. Nu ons bedje in. Morgen wordt een drukke dag!Læs mere
In de namiddag mochten we met een kabelbaan naar een hoog gedeelte van Funchal. Het uitzicht was prachtig maar moeilijk om de grootsheid te fotograferen! Eens boven hebben we nog een kerkje bezochtLæs mere
We lieten Funchal achter ons en gingen op tocht via vele kleine kronkel wegen naar Camara de Lobos, een pittoresk vissersdorpje. Dit hebben we in de verte kunnen fotograferen. Daarna ging de ritLæs mere
Deze morgen begonnen we de dag met een ‘typische’ Madeirees activiteit. Het manden sleeën is het oudste vervoersmiddel van Portugal. Hierbij zit je met 2 in een handgemaakte houten en rieten mandLæs mere