Flughafen Zürich

Mini ersti Solo Reis startet hüt🥰
Ankunft Hotel

Bii guet in Seoul ahcho und s Hotel isch au tip top.
Han e chlini Rundi gmacht ums „Viertel“, bin aber liecht überforderet gsi mit de Situation. Denn d Strass isch jetzt am Abig eifach voll gsiRead more
S erste scharfe zNacht

Ha mich entschiede im Hotel z esse, aber für es koreanisches Gricht. Kimchi und Riis…
Seokchonlake

Hüt s erstmal Subway gnutzt und als erst i die falsch Richtig gfahre 😂 has denn aber glich as Ziel gschafft an Seokchonlake, wo beliebt isch im Früehlig weg de Kirschblüte. Es het extreem vielRead more
Gomkuksu Noodles

Was au immer ich da bstellt han 😂
Jongno-Gu

Birthday Cake 🎂

Ufem Weg Richtig Namsan Seoul Tower

Namsan Seoul Tower

Bi nonie i somene volle Bus gsi😅, aber s liide het sich glohnt!
Namsan Mountain Park

Gerburtstagsznacht

Gester Abig no en ältere Herr kenneglernt. Ha mich mit ihm nur über d Papagao App verständigt. Wo er ghört het das ich allei bi und no nachneme Ort zum esse sueche, het er mich grad mitgnoh undRead more
Ddong Cafe 💩

Ich ha hüt voll de Zmorge verschlafe, also hani mich ufem Weg gmacht zum Ddong Cafe💩. Alles isch da inne in Form vo Poop 💩😂.
Bukchon Hanok Village

Alti traditionelli Hüser z Korea.
Han River

Gester bini chli sm Han River gsi und ha versuecht chli z lese. Nach churzer Ziit isch mis plätzli voll gsi nit Mensche will zwei Strassemusiker sich vor mir platziert hend druff abe e Tanzgruppe.Read more
Zweit letscht Abig

Gester hani de Shin und sini Fründe troffe. Sind zerst go BBQ esse und nachher ine Bar. S erst Mal woni viel Usländer a eim Ort gseh ha.
Letscht Abig

Hüt bini s letscht Mal chli dur d Stadt gloffe. Ich bi würkli happy, dass es morn heiwärts gah. Es isch e spannendi aber au chli e einsami Wuche gsi. Ich bi sicherlich nöd s letscht Mal da gsi,Read more
Bald wieder diheime❤️

TravelerGuetä Flug und ä schöni Wuche 😀
Au vo ädere Siite schöni Ferie und en guete Flug [Esther]
TravelerDanke gotti❤️❤️ bi guet ahcho