Geland 🌝

Geland op de maan
Russia 😁

Tocht naar het meest oostelijke deel van Noorwegen, vlak langs de Russische grens. Gescheiden door een klein riviertje, herkenbaar door de rood groene palen. De helft van de rivier van Noordwegen, deWeiterlesen
Wildlife 💕

Goodmorning☕

Sodejuutje! Zoooo mega heeeeerlijk hier!!💚 Kan me niet herinneren ooit een fijner plekje te hebben gehad voor de nacht dan deze! Lekker zwemmen in t meertje! Zon die niet ondergaat ( heb nu gezienWeiterlesen
Finland is cool!

Weer zo'n lekker plekje!! Alleen iets meer muggen en vannacht dik vet onweer 🌩️⚡. Maar echt.. het is hier zo mooi en rustig en alleen maar meren en bomen en af en toe een huis op een plek datWeiterlesen
Sweden 🤔

Ben alweer door Finland heen..😭.. afgelopen nacht een oké nachtje gehad maar echt... muggen 😱!! en allemaal ander ongedierte wat constant aan je loopt te knagen en prikken en iets van je moet.Weiterlesen
sleutel gevonden 😇

Joepie!!! En avond zonder muggen!!!! 😎🦌🚴♀️☀️🤪
Made it to the Artic circle

De zon gaat vanaf vandaag weer onder ☹️
Na regen komt zonneschijn ☀️

Geluk zit in kleine dingen. Nadat ik het gelukspoppetje op m'n tas had geborduurdwat ik voor de reis had gekregen, gebeurde er iets vreemds. De paardenvliegen verdwenen en het aantal muggen reduceerdeWeiterlesen
Berendrol!

Ik fiets nog even door 😅
Ha mazzel, hutje gevonden 😁

T wordt steeds mooier 😎

Na twee dagen rust in stromsund vanwege de stromende regen (na 85 kilometer door de regen heb je het wel behoorlijk gehad) vandaag een supermooie dag 🌟☀️
De omgeving waar ik door heen fietsWeiterlesen
Ik ben dr!!!

Jaaa laatste dagje achter de rug! Was gelijk de pittigste, koud, regen, wind.. wel mooi geweest zo.
Dus mezelf maar even getracteerd op een raindeerstew en zit nu te genieten in een hele leuk b&bWeiterlesen