Tocht naar het meest oostelijke deel van Noorwegen, vlak langs de Russische grens. Gescheiden door een klein riviertje, herkenbaar door de rood groene palen. De helft van de rivier van Noordwegen, de Czytaj więcej
Sodejuutje! Zoooo mega heeeeerlijk hier!!💚 Kan me niet herinneren ooit een fijner plekje te hebben gehad voor de nacht dan deze! Lekker zwemmen in t meertje! Zon die niet ondergaat ( heb nu gezien Czytaj więcej
Weer zo'n lekker plekje!! Alleen iets meer muggen en vannacht dik vet onweer 🌩️⚡. Maar echt.. het is hier zo mooi en rustig en alleen maar meren en bomen en af en toe een huis op een plek dat Czytaj więcej
Ben alweer door Finland heen..😭.. afgelopen nacht een oké nachtje gehad maar echt... muggen 😱!! en allemaal ander ongedierte wat constant aan je loopt te knagen en prikken en iets van je moet. Czytaj więcej
Joepie!!! En avond zonder muggen!!!! 😎🦌🚴♀️☀️🤪
De zon gaat vanaf vandaag weer onder ☹️
Geluk zit in kleine dingen. Nadat ik het gelukspoppetje op m'n tas had geborduurdwat ik voor de reis had gekregen, gebeurde er iets vreemds. De paardenvliegen verdwenen en het aantal muggen reduceerde Czytaj więcej