• Janien Oosterhoff

• Trip start
    June 25, 2022
  • Russia 😁

June 25, 2022 in Norway ⋅ ⛅ 16 °C

Tocht naar het meest oostelijke deel van Noorwegen, vlak langs de Russische grens. Gescheiden door een klein riviertje, herkenbaar door de rood groene palen. De helft van de rivier van Noordwegen, de andere helft van Rusland. Kon het niet laten.. 😁 ben natuurlijk op de juiste helft gebleven 😇 gehe..
    De Barendszee was echt te koud voor een duik.

• Goodmorning☕

June 27, 2022 in Finland ⋅ ⛅ 13 °C

Sodejuutje! Zoooo mega heeeeerlijk hier!!💚 Kan me niet herinneren ooit een fijner plekje te hebben gehad voor de nacht dan deze! Lekker zwemmen in t meertje! Zon die niet ondergaat ( heb nu gezien hoe die dan wel gaat qua op en neer). Vanuit m'n binnentent af en toe een blik naar buiten, zo rustig en groen en blauw. Kopje koffie Dr bij 😁😁. Meest vreemde is dat de overal internetverbinding is ! Ben dus gister Finland in gefietst. I 🧡 Finland!Read more

• Sweden 🤔

June 29, 2022 in Finland ⋅ ⛅ 25 °C

Ben alweer door Finland heen..😭.. afgelopen nacht een oké nachtje gehad maar echt... muggen 😱!! en allemaal ander ongedierte wat constant aan je loopt te knagen en prikken en iets van je moet. Niet te doen 😠Was niet eens leuk om te zwemmen gister. Als je er uit komt wil je niks anders dan je weer onderspuiten met chemicaliën (die volgens mij niks doen, want Dr zweemt alsnog zin kolonne van 50 om je heen). Gelukkig vanmorgen in een boom zon hoofdnet gevonden! Hoe vet 😅😁 gehehhe ..
    Via de allerkoudste plek ooit gemeten in Finland
    bij een barretje beland, waar ik natuurlijk de smoked raindeer pie moest eten 😁😁. Echt te grappig die beesten. Om het uur kom je ze tegen. Ik heb het langste stuk zonder beschaving nu door. Viel reuze mee en fijn ook dat iedereen een oogje in het zeil houdt vanaf afstand (pa😘) 😊

• Na regen komt zonneschijn ☀️

July 6, 2022 in Sweden ⋅ ⛅ 15 °C

Geluk zit in kleine dingen. Nadat ik het gelukspoppetje op m'n tas had geborduurdwat ik voor de reis had gekregen, gebeurde er iets vreemds. De paardenvliegen verdwenen en het aantal muggen reduceerde zich tot handelbaar 😃.bovendien vond ik een mini spatel!! Precies dat wat ik nog nodig had. Geluk!!
    En toen begon het te regenen.... 😭 Ik probeerde nog tussen de wolken door het juiste paadje te kiezen maar dat mislukte. Snel m'n tent opgezet om te schuilen maar te laat.. liters water in m'n tent. Nou ja vol goede moed na de buien m'n boel weer gepakt en toen kwam ik op een superplek! Aan de rivier een soort uitstulpinkje, dus lekker geslapen vandaag😁 beetje te..want nu ben ik helemaal opgezwollen. Hahahah meer water drinken denk ik. Ik ga m'n best doen vandaag 😎

• T wordt steeds mooier 😎

July 11, 2022 in Sweden ⋅ ⛅ 18 °C

Na twee dagen rust in stromsund vanwege de stromende regen (na 85 kilometer door de regen heb je het wel behoorlijk gehad) vandaag een supermooie dag 🌟☀️
    De omgeving waar ik door heen fiets wordt ook steeds mooier en afwisselender dus ik ben wel blij.
    Net wilde aardbeien gevonden en een hut met veranda (net of ik thuis ben) voor vannacht 😃💥
    Nog 5 dagen fietsen

• Ik ben dr!!!

July 15, 2022 in Sweden ⋅ ☁️ 8 °C

Jaaa laatste dagje achter de rug! Was gelijk de pittigste, koud, regen, wind.. wel mooi geweest zo.
    Dus mezelf maar even getracteerd op een raindeerstew en zit nu te genieten in een hele leuk b&b 😁😁
    Morgen dagje shoppen bij de vier kringloopwinkels in dit dorp 😎

De tocht was geweldig. Leukste was eigenlijk dat ik me nooit heb verveeld. Dat had ik wel verwacht. T is best wel fijn niet te worden afgeleid door 1000 dingen/mensen.
    Tegelijk ook wel weer zin in huis en om van alles en nog wat weer op te pakken 😂. See you soon 🥳🥳

Trip end
    July 24, 2022