Polazak

Od Lovrinog 5. rođendana prestali smo mu kupovati poklone i umjesto tog idemo svi na putovanje i izlet. Ove godine je na redu Milano i posjet San Siru s obzirom da trenira nogomet i voli sve okoLeggi altro
Nakon što smo se smjestili gladni smo nabrzinu našli burger bar koji je još otvoren, a naziv Flower Burger nije uopće bio sumnjiv dok nismo stigli i skužili da je sve vegansko 😂 Lovri nismoLeggi altro
In poanta potovanja... San Siro in vodena tura po stadionu, da naslednji Ronaldo vidi kakšna bo njegova pisarna čez par let. Navdušenje seveda ves čas, na koncu pa obvezen obisk uradne trgovine vLeggi altro
Više nama za gušt, brzinski da vidimo Duomo i pojedemo nešto fino. Lovri je najnapetiji bio neki stari Ferrari 😂 i njihov dućan u centru koji uopće nema kvake s vanjske strane 😁
Za kraj dana posjet muzeju AC Milana…zgodno iako smo očekivali više stvari od igrača. Impresivna je soba sa svim njihovim trofejima. Ne znam kolko puta smo vidjeli zahvalu jednom i jedinomLeggi altro
Slabe 3 dni pa smo se vozili z: avionom, avtobusom, vlakom, podzemno in vzpenjačo. Pravi, da od vseh še vedno največ glasov prejme avion
Logistički nam je bilo jednostavnije imati apatman u Bergamu pa smo dan povratka iskoristili za šetnju po gradu…totalno iznenađenje ☝🏻 Baš lijep grad, gornji dio je stariji, a donjiLeggi altro
Kaj je tukaj za povedati kar še ni bilo... Vsakič ko sva v Italiji, mi je vedno žal, da ne morem več jesti. Vsakič probavava neke fine stvari med zajtrkom in kosilom in ko je čas za kosiloLeggi altro
I to je to, umorni i puni dojmova, sutra škola i posao 🥹