Startpunkt

Sösdala

Resan började bra😡
Bilen blev påkörd när vi stod för natten hos Pias kusin Ann-Christin (cykelstället blev sönderkört av tidningsbudet) antar vi, hände kl. 04.00 vaknade av en djävlaBaca selengkapnya
Trelleborgs Hamn mot Rostock

Bad Feilnbach

Fricamping en natt😁 utanför Rosenheim
67 mils körning idag!
Italien (Buttrio)

Efter att kört betalfria vägar via Alperna och Kitzbühl, Felbertunnel och Plöckenpasset ner till i Buttrio i Italien så står vi nu på avgiftsfri Ställplats!
31 mils körning idag!
Kroatien (Camping Strasko)

Då har vi anlänt till första delmålet i Kroatien våran favoritcamping Camping Strasko vid Novalja, tog färja mellan Prizna och ön Pag kostnad 27,08Euro 314kr.
26mils körning idag!
Kroatien (Camping Strasko)

En lugn dag med mindre regnskurar hela dagen, vi har promenerat runt campingområdet idag!
Kroatien (Camping Strasko)

Idag har vi promenerat runt campingen ca 5km och tagit det lugnt och njutit av lugnet!
Kroatien (Strasko Camping)

Morgonpromenad som vanligt och Pia har badat idag, Sally skäller på alla ljud hon hör!
Fin solnedgång ☀️
Kroatien (Strasko Camping)

Började dagen med frukost i det fria, sedan en promenad på 3km (Tungt för Pia som har börjat med en cortison kur igen!)
Det blir en cykeltur in till Novalja i eftermiddag för en måltid, vi fårBaca selengkapnya
Kroatien (Strasko Camping)

Lugnet är här, så avkopplande!
Kroatien (Strasko Camping)

Ytterligare en slappar dag!

Börjat dagen med en promenad på 3km (ljuvligt)😁

Dags för lunch!
Kroatien (Omis)

Idag så lämnade vi Novalja för att ta oss ca24 mil söder ut via kusten förbi Split till ett ställe som heter Omis (en liten) camping som heter Galeb!
Kroatien (Omis)

En mulen och regnig dag!
Kroatien (Omis)

Idag har vi gått runt i Omis, mestadels den äldre delen. Vi gick sedan upp till Mirabela Fortress som är ett slott som byggdes under Byzantiska imperiet över 1000 år sedan av pirater. Omiš ärBaca selengkapnya
Kroatien (Dubrovnik)

Nu har vi hamnat här Camping Solitudo efter 19,5mil som tog nästan 3,5timme!
Sträckan hit 243mil hemifrån!
Kroatien (Dubrovnik)

I dag blev det mycket steg, vi gick till Old Town (Grad) helt gjord i sten vilket enormt arbete och väldigt vackert!
Kroatien (Zadar)

Nu har vi lämnat Dubrovnik (Babin Kuk) för en färd på 5 och halvtimme för att ta oss 35,5mil till Zadar genom ruskväder!
Kroatien (Zadar)

Idag har vi haft en heldag i Zadar promenerat 13km. In till gamla staden där vi strosat omkring och ätit och druckit gått. Sally har varit helt fantastiskt på att promenera men nu sover hon som enBaca selengkapnya
Kroatien (Cres)

Då har vi hamnat på Camping Kovacine efter 25 mils körning till ön Cres, resan tog 5 timmar!
Kroatien (Cres)

Idag har vi tagit det lugnt och städat ur husbilen lite. Skön dag och soligt ☀️.
PelancongSka bli skönt att komma iväg igen efter pandemi åren !