THEWAKAREWAREWATANGAOTEAPETAUAAWAHIAO
10 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 14 °C
Bsuech imne richtige no bewohnte Maoridorf! Mir hei vöu glehrt über das Volk, wie si läbe, choche, bade u o wi si verstorbnigi düä uf ihri ganz eigeti art kremiere! I däm Dorf isch au e aktiveEn savoir plus
Wai-O-Tapu
10 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 15 °C
Huka Falls
10 novembre 2023, Nouvelle-Zélande
Ufem Wäg richtig Napier simer a de Huka Falls verbi cho! Natürlech heimer do e churze Haut igleit u nachemne churze Spaziergang heimer gseh wie die gwautigi Wassermasse zdürab donnere! SehrEn savoir plus
Übernachtung mit ruhigen Nachbarn
11 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 13 °C
Nachere kurvige Pässefahrt, simer ufemne Friedhofcamping glandet. Gwüss no speziell, aber klar isch, das die Nochbere ke Radau mache dür d’Nacht🤪
Diräkt näbe üs, isch es Groseli, wo dieEn savoir plus
Mohaka River Farm
11 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 12 °C
Hüt stüre mir e ganz abglägnige Camp a-ufem Wäg dört häre froge mir üs-chunnt do no öpis? D Stross wird immer wie holpriger und sehr stotzig. Zum Glück hets ke Schnee, süsch hättemer ächtEn savoir plus
Napier Shoppingday
11 novembre 2023, Nouvelle-Zélande
Hüt si mir uf Napier gfahre u hei üs chli Zyt gno zum Shoppe! Aui hei öppis gfunge u iz heimer bau angst üsi Köfferli sige de nid gross gnue🙈
Wellington Red Rocks
12 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ 🌬 18 °C
Letschti Station uf der Nordinsle! Wellington!
Hie simer no chli go loufe, hei schöni Stränd atroffe u no e Robbe! Es het sooo fest gwindet das mir fasch si sandgstahlet worde! Aber das sig hieEn savoir plus
Wellington Crab Shak
12 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ 🌬 16 °C
Ändlech Seafood! Hüt probiere mir üs amne Chräbs! Het soooo vöu Gedoud brucht für sooo weni Fleisch! Aber dä cheib heimer knackt! Njammi
Wellington Interislandferry
13 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ 🌬 16 °C
Hüt isch planet gsi, das mir am 13.00 uf d Fähre für uf d Südinsle chöi! Leider isch üsi Fähre aber defekt u mir si gstrandet! Mit vöööu Geduld u Hartnäckigkeit hei mir no es Plätzli ufereEn savoir plus
Ankunft in Picton
13 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ 🌙 14 °C
Juhuuu mir heis gschafft u wider Land unger de Füäss! Jetz cha z Abentüür Südinsle los go! Mir si mit sammt üsem Haab u Guet rund 3,5 Std. uf der Fähre gsi! Hei ziemlech Wäuegang gha! LeiderEn savoir plus
Weintasting Marlborough
14 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ⛅ 19 °C
Nach däm gestrige Tag hei mir üs hüt e chliini Uszyt verdient! Mir si zu zwöine Wygüeter go Degustiere u hei üs für die nöchste 3 Wuche mit feinsten Wy ideckt! Si boue zu 80% Sauvingnon BlancEn savoir plus
Katamaran Marlborough Sounds
14 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ 🌬 17 °C
Witer geits mitem Katamaran id Fjordlandschaft! Fasch allei es Schiff für üs. Zersch het üs der Captain es Barbecue zuebereitet, spöter het d Crew für üs Greenshellmussels zuebereitet uEn savoir plus
Kaikura
15 novembre 2023, Nouvelle-Zélande
Hüt wird zmörgelet (meischtens isches der glich wos parat macht, wüu är ja am erschte uf isch) und zämepackt und los gfahre.
Meischtens mache mir üs zwüsche haubi zähni/zähni ufe Wäg. SoEn savoir plus
Whalewatching
16 novembre 2023, Südsee ⋅ ☀️ 13 °C
Früeh heimer hüt ufmüesse. Am haubi Sibni wär Tagwach gsi, döu si aber dcho vorhär desumeghüeneret-äuä senili Bettflucht….
Es het es verchürzts zMorge gä im Stoh. Aber für dieEn savoir plus
Hanmer Springs
16 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☁️ 13 °C
När geits richtig Hanmer Springs wo mir üs e SPA Nomi gönne. Öpe wie im Leukerbad, aber mit Stinkwasser us der Schwäfuquelle.🤣
MIRADs hei hüt feini Tortellini und e xunge Salt ufeEn savoir plus
Reefton Goldgräberstätte
17 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☁️ 16 °C
Hüt e churze Haut im aktivä Goldgräberstedtli Reefton. Es richtigs Cowboystedtli wie im Fium.
Witer geits richtig Charleston.
Charleston
17 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ 🌧 14 °C
In Charleston acho, hei mir üs grad ufe Wäg gmacht für ne Küschtewanderig. Wo mir dört acho si-hets liecht afo nisele und de immer ä chli meh, bis es richtig abgloh het. Mir si innert SekundeEn savoir plus
Mitchels historic Goldmine
18 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 12 °C
Hüt am morge heimer diräkt mit emne Freiliechtmuseum gstartet. Das isch der Vorschlag vom Adi gsi-mir hei scho chli d Nase grümpft, wüu Museum isch nid so üses.
Aber mir si ja offe undEn savoir plus
On the Road
18 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ⛅ 12 °C
Ufem Wäg nach Hokitika, heimer es paar Stops igleit. D Westküste het wunderschöni Orte parat.
Irrenanstalt endlich at home
18 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 14 °C
Hüt heimer ganz e spezielle Ort zum Übernachte gwählt….e ehemaligi Irreastalt (bis 2016 in Betrieb). Mir hoffe dass mir üs nid ds fescht iläbe hie…
Aber gfährlich mit dere wunderbare Ussicht.
Glowworms
18 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☁️ 13 °C
Mir hei ja bis jetz scho paar Glüewürmli gseh, aber geschter isch der absolut wahnsinn gsi und de das no ohni Itritt.
Chli überwindig hets scho brucht vo dere Irreastalt ir Nacht am zähni imEn savoir plus
Tree top Walkway
19 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 15 °C
Nachem Zmorge hei mir de Irre Adieu gseit und si vor Roos i de Boumwipfle go umeturne.
So hei mir der Sundimorgespazirrgang scho gmacht gha. Witer geits Richtig Franz Josef- und Foxgletscher…
Goudwäsche
19 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 16 °C
In Roos hei mir üsi Goudgräberfähigkeite uspackt. Jede het e Pfanne übercho mit Steine drinne, dört heisi scho Goud drigmischt gha.
Auso muess kene mit lääre Häng hei…
Döu hei ds Gfüehl,En savoir plus
Franz Josef & Foxglacier
19 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☀️ 17 °C
Znüni bim Chartestudiere isch wichtig.
Hüt starte mir Richtig Gletscher. Hei scho vou ghört und si gspannt, wie das isch, wenn der Gletscher fasch bis ids Meer chunnt…
Glii einisch steue mirEn savoir plus
Haast Beach
19 novembre 2023, Nouvelle-Zélande ⋅ ☁️ 15 °C
Viu Möglichkeite hei mir hüt nid zum übernachte, wennmer nid im übertürete Gletschergebiet (NZ Zermatt) wei blibe.
Drum zieh mir no witer bis Haast Beach.
Dört chöi mir de ou guet WöschEn savoir plus