Haruru Falls

Ade Harurufalls wärde
Mir vom Michael härzlich empfange. Er git üs viu cooli Tipps was mir aues müesse gmacht ha und gseh ha. Er buechet üs für morn e Bootstour. Zum choche üs d Froue es feinsЧитать далее
Ade Harurufalls wärde
Das isch widr e herrleche Platz-si aber knapp cho u hei no Schwein gha, dass d Rezeption no besetzt isch gsi.
D Manne mache sich ad Arbeit mitem zNacht, si choche üs Steak und Chäs vom Grill,Читать далее
Mir starte richtig nördlichschte Punkt vor Insle.
Hüt gits e holprigi Fahrt, dä Wäg müesse mir de widr zrügg, git kei angeri Stross.
Hüt gits Carbonaramüscheli zum zNacht. D Manne si dranne mit abwäsche. Wo isch de eigentlech üses Abwäschmittu? Isch üs das gstole worde oder so… Die schuldige mäude sich de, dass sis bimЧитать далее
Heute führt uns die Reise zu den grossen und mächtigen Kauribäumen.
Die Fahrt dorthin ist sehr holprig. Wir sind froh um die Abwechslung mit Stopps.
Obwohl die Männer den Camper tiptop im GriffЧитать далее
Auf den Spuren der Kiwis
Heute werden wir durch Chili und Reis gestärkt, so dass wir die nächtliche Wanderung gut überstehen. Leider haben wir (die Männer) mit der Menge etwas versagt-der ganzeЧитать далее
Heute erwacht Irene mit einer Überraschung zu ihrem Geburi. Mit einer Happy Birthday Girlande unter der Sonnenstore und den coolen Heimatklängen. So kann der Tag starten. Das Wetter ist heute auchЧитать далее
Dieser Zwischenstopp ist wieder mit einem kleinen Walking Trail und diversen Fotoshootings gespickt. So bleiben wir in Bewegung.
Nur den Baileys haben wir nicht gefunden. Hat wohl doch nichts mitЧитать далее
Путешественник
Seisch ne ä gruess di si bi üs ou immer grad da gsi chum hei mir am ne ort use tischet😉😘