Volcán Poás
5. august 2023, Costa Rica ⋅ ☁️ 12 °C
Bonita niebla.
Tortuguero
12. august 2023, Costa Rica ⋅ ☁️ 25 °C
Llegamos a Tortuguero en lancha, comimos y nos pasamos la tarde bañándonos en el Caribe con pececitos.
A la mañana siguiente nos despertamos muy temprano, hicimos un tour en canoa donde vimosLæs mere
Braulio Carrillo - Sector Volcán Barba
20. august 2023, Costa Rica ⋅ ☁️ 20 °C
Subimos andando 8Km hasta el Parque. Ahí caminamos mucho y vimos un Quetzal.
Justo cuando subimos al bus de vuelta empezó a diluviar.
Eran las fiestas de Cartago.
Bajos del Toro
27. august 2023, Costa Rica ⋅ ⛅ 18 °C
El bus que teníamos que coger no existía, así que le regateamos a una autobuseta Y Diego nos subió hasta Bajos del Toro. Por el camino tuvimos que hacer una bajada andando porque se quemaron losLæs mere
Manuel Antonio
1. september 2023, Costa Rica
Fuimos 3 días a Quepos. El primer día nos bañamos en el Pacífico, en Playa Espadilla, jugamos a fútbol y vimos monos carablanca. Por la noche celebramos el cumple de Ainhoa, porque la tía seLæs mere
Volcán Irazú
9. september 2023, Costa Rica ⋅ ☁️ 13 °C
La Giuli i el Brais van venir a despedir-se i vam aprofitar per pujar al volcà. També va venir l'Andrea, una noia de la resi una mica rara. Aquest parc és molt petiti no hi ha gaire a veure laLæs mere
Carara
17. september 2023, Costa Rica ⋅ 🌧 28 °C
Vam anar a Playa Hermosa i al Carara, on vam veure moltes granotes punta de fletxa. També vaig ser la tia més xula del món i vaig fer surf.
Ostional
22. september 2023, Costa Rica ⋅ ⛅ 30 °C
Vam anar a Ostional amb l'assignatura de Biología de Tortugas Marinas.
La primera vegada no vam parar: teníem patrulles pel matí (de 5AM a 9AM, tot i que s'allargaven) i per la nit (acabàvem a lesLæs mere
Manzanillo
29. september 2023, Costa Rica ⋅ ☀️ 30 °C
El millor viatge que he fet mai. Vam anar al Carib per ajudar al Torneo del Pez León. Les alumnes de la UCR fèiem de jutges, i donàvem premis a qui pesqués més peixos lleó, el més gran i elLæs mere
Eclipse solar
14. oktober 2023, Costa Rica ⋅ ☁️ 21 °C
Vam anar a veure l'eclipse solar amb les noies, Álvaro i la Valeria, i vam conèixer la Fabiola!
Vam passar el dia al Monte la Cruz de San Rafael de Heredia, i va ser un dia molt relaxant de no ferLæs mere