Huis
Op doorreis naar Spanje
2 сентября 2023 г., Франция ⋅ ⛅ 24 °C
Binnendoor
3 сентября 2023 г., Франция ⋅ ☀️ 20 °C
Prachtige route binnendoor richting camping Charmant
Camping Charmant op de route naar Spanje
3 сентября 2023 г., Франция ⋅ ☀️ 32 °C
Camping charmant hier zijn we 3 jaar geleden ook geweest, Nederlandse eigenaren mooie plek, jammer dat de pizza alleen vandaag niet te bestellen is. Word dan maar een bami soepje 🙄
Natuurlijk welЧитать далее
Camping in de Pyreneeën
4 сентября 2023 г., Франция ⋅ ☀️ 32 °C
Op reis naar Spanje vonden we deze prachtige camping in de Pyreneeën. Omgeven door bergen, wat een uitzicht! Wij blij en de Cockers ook bij dat ze uit de auto konden. Vanavond lekker de skotti aanЧитать далее
Jaca in Spanje
5 сентября 2023 г., Франция ⋅ ☀️ 19 °C
Een kort maar prachtig ritje door de Pyreneeën van Frankrijk naar Spanje, Jaca. Een relaxte camping waar we sowieso 2 nachten blijven.
Nog een dag in Jaca
6 сентября 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 27 °C
Logrono
7 сентября 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 24 °C
Op weg naar Santiago de Compostela rustig aan met wat tussenstops, nu op een gratis camperplaats in Locrono . Prachtige rit dwars door de Pyreneeën
San Vicente de la Baquera
8 сентября 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 19 °C
Op zoek naar een leuke kustplaats kwamen we in San Vicente de la Baquera. Super chille camping El Rosal, aan het strand, helaas mogen de hondjes pas na 30 sept het strand op. S avonds even het stadjeЧитать далее
Picos de Europa
10 сентября 2023 г., Испания ⋅ ☁️ 25 °C
Santiago de Compostella
11 сентября 2023 г., Испания ⋅ ⛅ 23 °C
Wow wat een prachtige stad ❤️ maandag zijn we aangekomen op camping as Cancelas. Lekker plekje uitgezocht en blijven hangen. Björn heeft een heerlijke lamsbout gemaakt dus we hebben weer eenЧитать далее
Pech onderweg
14 сентября 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 25 °C
Gelukkig weer en route
18 сентября 2023 г., Испания ⋅ ☀️ 19 °C
Tussenstop op een camperplaats in Burgos wat een mooie stad
Overnachten op een wijngaard
19 сентября 2023 г., Франция ⋅ ☀️ 25 °C
Prachtig stekje gevonden op
park4night een wijngaard in de buurt van Bordeaux. Gratis plek bij de druivenranken zelfs incl stroom. Tuurlijk als tegenprestatie wat wijntjes geproefd en ingeslagen. SЧитать далее
Laatste overnachting bij Paul en Wil
20 сентября 2023 г., Франция ⋅ ☀️ 24 °C