• Weer eens een productieve dag (beetje)

16. september 2022, Ungarn ⋅ ☁️ 20 °C

Geen coke, zoals we veel kregen aangeboden door de 5 duizend dealers die hier rondlopen, maar cultuur hebben we gesnoven. Veeeuuul cultuur want we moesten alles op 1 dag bezichtigen. Wel Budapest heeft mijn goedkeuring. Ik zou puur alleen al voor al deze gotische en barokke gebouwen steenrestauratie kiezen. Maar het gekste dat we zijn tegengekomen was niet de sfinx in monokini, ma de hoofdpersonages van de allernieuwste Hollywoodfilm!! Tim mocht zelfs een interview afnemen.

In de namiddag zijn Wom en Tok een een klein pintje gaan drinken en Flouch en Arne gaan dutten, want ja, wat is een dag zonder dut? Dus ik ben maar een museum gaan bezoeken. Speciaal voor jullie heb ik de lelijkste baby’s getrokken. Graag gedaan.

Ik wilde in de lift een leuke gezellige spiegelselfie nemen, ma niemand wilde leuk meedoen. (Buiten Arne een heel klein beetje)

Om de laatste avond met z’n allen te vieren, zijn we als chique mensen deftig gaan eten op restaurant. Om daarna me nog wat Saint Michel vrienden de Instant nogmaals te gaan afbreken, deze keer me wel wa betere muziek gelukkig.
    Wom probeerde te bonden met de dj, maar werd grandioos genegeerd. Volgende keer beter Wom

Ik sprak dernet over de laatste avond, want helaas moesten we vanmorgen afscheid nemen van Flouchie en Arne 😢. Zij gaan overmorgen lekker op de schoolbanken zitten terwijl wij in Wenen of Praag zijn. Ha ha haaaaa 😏😘😘

Wel dat was Hongarije. De eerste, maar zeker niet de laatste keer.

🇭🇺👍🏼😀👋🏼👋🏼🧞‍♂️