• My last Day in Cape Town

October 26, 2025 in South Africa ⋅ ⛅ 17 °C

Mengisch chunt alles anderst im Lebe. Ich bin am Sunntig ganz gmüetlich ufgwache und han denkt ich wirde en total gmüetliche Tag ha. Und den chunt de Schlag is Gsicht, min Barinstructor frögt üs öb mer sin Arsch chönd rette und cho go schaffe as Speed Classic Cape Town (es Autorenne mit verdammt geile Autos🔥). Und da hemmer natürli ned chöne nei sege und sind ad Bar go ushelfe. Doch d Pointe chunt erst jetzt no.

Mer chömed ah die Bar und gsehnd alles wo da verchauft wird sind Softdrinks und Bier. Und für das bruchts top usbildeti Bartenders wo normalerwies Cocktails mached😅 total übertriebe. Und s beschte isch mer sind öbe 13 Lüt gsi, ide Schwiiz hettisch da maximal 6 Lüt und würdsch es immerno rocke. Und da hed min Instructor in vollem ernst üs bette cho zum helfe will die Bar suscht total „untergaht“ 🙈

Ende der Geschichte isch dass ich den mich irgendwen usem Staub gmacht han und dafür en Gratis Ihtritt gha han zu dem Race und han überall chöne heregah, i like it :)

Aber tbh die Autos sind scho de Hammer, in dem Fall hani jetzt au en Wiehnachtswunsch 😉