FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Danyell Onbehauen-FriggeDenemarken 2023Путешественник
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 5
    • воскресенье, 17 сентября 2023 г., 08:51
    • ☁️ 16 °C
    • Высота: 29 м
    • ДанияFrederiksborg Slot55°56’5” N  12°17’59” E
    Mooie nevelige ochtend.
    Ook vandaag heb ik veel markering gezien.Ik arriveer bij Slot Frederiksborg.Mooi detail.Prachtige daken tegen een blauw wordende lucht.Zo blij ben ik met m'n ochtendkoffie!Beeldengroep bij een fontein op de binnenplaats.Het lijkt wel een dorp op zich, zo'n kasteel!Zoals het ooit was.En zoals het nu is.

Slot Frederiksborg

17 сентября 2023 г., Дания ⋅ ☁️ 16 °C

Het was een smal bed in mijn huisje maar ik heb er niet minder om geslapen, als een blok! Wel vanmorgen vroeg op want ik wilde bijtijds vertrekken omdat ik nu weet hoeveel tijd het rijden van de Margrietroute in beslag neemt.

Het was een mooie ochtend, geen strakblauwe lucht, maar wolken en een beetje nevelig. Echt zo'n ochtend waarvan je weet dat het een schitterende dag gaat worden, en dat werd het later ook.

Het zou vandaag een echte borgen- ende kastelendag worden, als eerste bezocht ik slot Frederiksborg, een renaissancegebouw uit de 17e eeuw, oorspronkelijk gebouwd voor koning Christan IV. Het gebouw zelf was nog niet open maar de poorten naar de binnenplaats wel. Met een koffie-to-go van de Mac heb ik me heerlijk in vroeger eeuwen gewaand! En een vrolijke leeuw met mijn koffie vereeuwigd.

Посмотреть перевод
    Elly Hermsen

ПутешественникMooi gebouw en prachtig plaatje met die blauw wordende lucht. 🤩

17.09.2023ОтветитьПереводить
    2 лайка