• Mooie zonsopkomst!Leuk, de E17! 😁🤩In de file op de parkeerplaats bij Nazareth in België.In de file op een parkeerplaats in Frankrijk.In de file voor de wc 😅Lunch!Heel veel watertorens hier.

Onderweg

August 17, 2024 in France ⋅ ⛅ 18 °C

Nederland door ging vlot en ik zag de zon prachtig opkomen in mijn achteruitkijkspiegel. In België bij tankstation Nazareth was er een melding van een file door een ongeluk. Ik besloot om even in het tankstation naar de wc te gaan en een beker koffie te halen. Ja, bingo dus, toen ik weer buiten kwam stond de file zelfs OP de parkeerplaats! Ik kon nog net van m'n plekje wegkomen en gelukkig stonden er mensen die ons van de parkeerplaats af naar een tussendoorweg stuurden, want de snelweg zelf stond muurvast! Maar via die tussendoorweg ging het wel vlot, dus uiteindelijk toch een goede beslissing geweest! In Frankrijk zelf reed het verkeer prima door, maar even stoppen om te tanken, koffie te drinken of te toiletteren was een drama! Ik heb nog nooit zo vaak in de file gestaan op parkeerplaatsen. Toch is tanken en toiletteren gelukt, de koffie heb ik maar laten schieten. Wel heb ik met meegenomen kwark met cruesli zitten lunchen op een "kale" parkeerplaats. De navigatie van Kiaatje stuurde me niet via Etretat en de Pont de Normandie, achteraf maar gelukkig, want daar schijnt 23 km file te hebben gestaan! Zoals ik al zei reed het verkeer prima door, zelfs de vele tolpoortjes gingen wel vlot. Ik was mooi op tijd bij mijn hotel in Caen.Read more