• Chez les Catherine

August 15 in France ⋅ ⛅ 29 °C

Nou, alle ergernissen van vandaag waren vergeten toen ik bij mijn volgende overnachtingsadresje aankwam. Een prachtig huisje met een hele grote tuin en een eigen parkeerplaats voor de deur. Ik werd heel hartelijk ontvangen door 2 dames (ik denk dat ze allebei Catherine heten, vandaar de naam van het huis) en kreeg gelijk een koud drankje voorgeschoteld. Zij wonen in de ene helft van het huis, en de andere helft is de B&B. Eén kamer maar, dus ik heb alles voor mij alleen. Grote eetkamer, zitkamertje, badkamer en slaapkamer mèt airco! En zo leuk ingericht allemaal, veel spreuken aan de muur, aardse tinten, het is een beetje zen en jaren 60 tegelijk.

Ik ben gelijk af gaan koelen in de slaapkamer, die airco kan ik zelf instellen, de airco in de andere ruimten gaat denk ik centraal. Onderweg had ik brood en kaas gekocht, dus eten had ik ook, geen warm eten, maar daar heb ik toch niet iedere avond behoefte aan. Straks eens kijken of ik wat koffie kan zetten en misschien nog even in de tuin zitten als het wat afkoelt.