Inmiddels had ik Sabine laten weten dat ik rond 15.00 thuis zou zijn en ook het laatste stuk ging vlot. Na het passeren van de grens voelde ik me al een beetje thuis en verderop heb ik op een Nederlandse P nog even de benen gestrekt. En een fotootje gemaakt van ons heerlijk platte landschap.
Door de Beneluxtunnel, bij Den Haag Zuid de snelweg af, de hoge flatgebouwen aan de Lozerlaan op zien doemen, voor alle rode stoplichten gestopt en dan de parkeerplaats op. Thuis!
Binnen zitten Sabine en Timmie te wachten en we hebben nog een paar gezellige uurtjes na zitten praten. Hapje gegeten en toen werd er zowaar keurig op tijd gebeld dat de taxi eraan kwam. Sabine uitgewuifd en zojuist een berichtje gehad dat ook zij veilig thuis is.
Vanavond doe ik even helemaal niks meer, morgen nog een slotverslagje maken en een fotootje van de souvenirs (erg weinig dit keer, het mooiste souvenir staat nog op mijn netvlies gebrand 🌚) en dan zit deze bijzondere vakantie erop.Læs mere
RejsendeWeer veilig thuis! Dank je wel dat ik weer heb mogen meekijken met je interessante reis!
RejsendeFijn dat het laatste stuk voorspoedig is verlopen en ook de temperatuur is weer gezakt. Goed uit te houden nu.