Station Gramsbergen
16 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ☁️ 17 °C
Na een lange rit arriveer ik bij station Gramsbergen waar ik de route van het Vechtdalpad oppik. Ik loop weer een stukje samen met het Pieterpad, waarvan ik midden in het dorp nog een mooi beeldje Czytaj więcej
Ane
16 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ☁️ 19 °C
Vanuit Gramsbergen wandel ik verder naar Ane, langs een grote begraafplaats. Ik steek de Vecht over en beklim een klein uitkijktorentje in de vorm van een voorsteven van een boot. Leuk! Ane zelf stelt Czytaj więcej
Bankjesrust
16 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ☁️ 22 °C
Vanaf Ane ben ik geen plaatsjes meer tegengekomen en heb ik heerlijk lopen genieten van het mooie weer en het prachtige boerenlandschap. Wel wat graspaden gehad en die waren nog behoorlijk nat, niet Czytaj więcej
Outdoor Kaffee
16 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ⛅ 23 °C
Na de bankjesrust begint het echt warm te worden en wordt ook mijn benauwdheid erger. Vaak stilstaan dus en zoveel mogelijk schaduw opzoeken. Inmiddels ben ik in Hardenberg, en ook daar week de Czytaj więcej
Station Hardenberg
16 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ⛅ 24 °C
De laatste loodjes wogen zoals altijd zwaar! Veel zon op paadjes langs de Vecht en op bruggen over de Vecht. Toen kwam het punt dat ik het pad verliet en de laatste 700 meter naar het station liep. Czytaj więcej
HCR Beerzerveld
16 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ☁️ 23 °C
Mijn overnachtingsadresje in Beerzerveld. Mooie kamer en restaurant. Lekker een pannenkoek gegeten 😋😋😋 Vanvond bijtijds naar bed, morgen lekker vroeg ontbijten en op pad voor het echt warm Czytaj więcej
Station Hardenberg
17 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ☁️ 17 °C
Ik heb lekker geslapen en om 8 uur van een prima ontbijtje genoten. Daarna wuif ik HCR Beerzerveld gedag en rijd naar station Marienberg. Daar heb ik al gauw de trein naar Hardenberg en daar pik ik de Czytaj więcej
Rheeze
17 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ☁️ 19 °C
Na de bankjesrust wandel ik alsmaar over een smal betonnen fietspad dwars door boerenland, langs maisvelden en af en toe een groepje bomen, niet groot genoeg om bos te noemen. Dan arriveer ik in Czytaj więcej
Diffelen
17 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ☁️ 21 °C
Diffelen staat wel overal aangegeven op de borden, maar toen ik er eenmaal was zag ik nergens een plaatsnaambord (zelfs geen witte) maar alleen twee restaurants. Verder vond ik dit een nogal saai Czytaj więcej
Station Mariënberg
17 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ☁️ 22 °C
Het laatste stukje van dit tweede tripje op het Vechtdalpad. Nog steeds op het fietspad. Gelukkig wel mooie uitzichten, hoewel met dit grijze weer niet zo mooi als gisteren. Vlak voor de finish is Czytaj więcej
Thuis
17 sierpnia 2023, Holandia ⋅ ☁️ 21 °C
De reis terug ging vlot, een paar kleine opstoppingen maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Thuis werd ik enthousiast begroet door Timboektoetje 😻 Geweldig tweedaags tripje geweest!

PodróżnikJa, mooi hè! Echt een leuk dorpje!
👍 [Elly]