We zijn vertrokken

Bijna boarden

Het duurt allemaal ....
Veilig geland in Rome

Even pauze, ongeveer om 23 uur weer verder
🎼 Ik heb de zon zien....

.... opgaan boven Africa 🎵
De huurauto halen

Hilux met daktent
Goedemorgen vanuit Windhoek

Wat een prachtige plek werd ons geadviseerd door de dame van Africar. Urban camp midden in de stad, een super plekje.
Eerste gravelroad

Dus de bandenspanning aanpassen
Verder deze route

Veel wilde dieren gezien, die zo snel mogelijk weg renden als wij een foto willen maken 😎 Die met alleen blauwe lucht, dat cirkelden wel 20 gieren 🦅
(Jammer van al die hekken, maar dat is om deもっと詳しく
Nu zijn we bij Jansen

Waar ze een beetje smokkelen met het wild: er is altijd water en 2x per dag hooi
Aangekomen in een Winery

Midden in de Namibdessert vonden we een winery, hoewel we erg zijn hadden in koffie. Gelukkig hadden ze die ook, net als lunch.
De foto's hierbij zijn van onderweg, waar we helaas nergens bereikもっと詳しく
Vandaag en morgen smokkelen wij even

En verblijven we in deze lodge. We zijn in Sesriem (genoemd naar hoe ze water putten vroeger uit de canyon; inderdaad met zes riemen) en gaan ons morgen hier in de buurt vermaken.
Heerlijk gegeten met uitzicht

Voor het terras is een waterbekken waar de dieren komen drinken. De jakhals was wat brutaler.
Sossusvlei en Deadvlei

Vandaag de rode duinen bezocht, wat indrukwekkend ☺️ 60 kilometer lang alleen maar geel, oranje, rood en bruine zandduinen. En dan nog steeds niet bij de zee zijn hè!?
We hadden twee kadootjesもっと詳しく
Tsja

Dit hoort er ook een beetje bij 🤷♀️
Terwijl de band wordt geplakt

Gaan wij de Sesriem canyon in. Eerst gingen we rechts waar de canyon steeds breder werd, maar geen water te vinden. Dus boven langs terug en vanaf de ingang links, naar het water en de baboons.
Remhoogtepas

Vandaag veel verschillende bergen en valleien gezien, ook wat dieren maar die lieten zich niet zo gemakkelijk op de foto zetten, behalve hun "sporen"
Nauams

Met zo'n windmolen pompen ze hier in Namibie water in een bassin.
Heel andere vlakte weer

Met veel groen en struikjes en bomen.
De eerste foto is rechts van de weg die met auto naar links
Gambergpas

Blij dat ik het eerste stuk gereden had. Dit deel ging de weg omhoog, maar nog steiler naar beneden. En dan op gravel.... Voelt als ijs. Lekker driften 🤪
Aangekomen bij 1000 hills

En ik heb ze niet geteld, maar ik denk dat het er nog wel meer zijn. Je zou het ook de plek van miljoenen sterren kunnen noemen. Zo in de middle-of-niks 💥 jammer dat dit niet beter te fotograverenもっと詳しく
Nu in Walvisbaai

Eerst even tanken, ramen worden netjes schoon gemaakt, bandenspanning gecontroleerd.
We zijn hier gekomen via een nationaal park, zie foto's 😁
160 km. desolaat niks.....!!
Best bijzonder.
Deもっと詳しく
Pink lake

Allemaal flamingo's hier 🦩 en twee pelikanen.
Ook winnen ze hier zout uit zeewater.
Bloedkoppie

Een naam waar je erg nieuwsgierig van wordt. Later maar eens opzoeken.
En als je dan zo afgelegen zit, is samen koken wel zo leuk.
Swakopmund

Vandaag eerst gezocht naar een overnachtingsplaats, omdat het in de stad erg vol is ivm oudejaarsavond.
Mooi plekje gevonden, op loop afstand van het strand. Daar kunnen we vanavond ook vuurwerkもっと詳しく
Overnachten in Swakopmund

We zijn in Desert sky backpackers, het lijkt een soort hostel, maar dan anders. Kamers, lodges, tent, auto met tent en nog meer opties, gezellige boel. Zelfs inclusief een golden retriever 🐶
旅行者Goede reis!! 👋😘
旅行者