U mamky v Líšni

Tak teda jedeme... Hurá!
Lezení Kampenwand

Krásná hřebenovka, jindrichuv super tip
Mnichov

Město převeliké, domov našeho kamaráda Jindřicha. Taky skvělá surfařska vlna vprostřed města. A přišel mi sem nový padák.
Mushroom hunting

Val di Mello

Spodní slunečné lezení a bouldery
Piz Badile

Lezecká expedice na Piz Badile a mraziva noc v dost neuvěřitelným bivaku Alfredo Redaelli (3300 m.n.m.) - výhled za všechny prachy
Lago di como

Hromada lezeni okolo lago di como
Turín

Pevnost Exiles

Skvělý koupání ve fontane pod hradem
Brincon

Parádní lezení v údolí s výhledem na zasněžené kopce parku Ecrins
Ještě pořád Briancon

Pořád samý super lezení, trocha lítání a výhledy jak z časáku. Prima noc na parkovišti nad vodopádem se španělkama
Ceuse

Návštěva legendarni lezecké oblasti v Ceuse, skvělé lezení vysoko nad údolím, Ondřej si vyklubuje prst...
Aspres

Lítání nad Provence provoněnou levandulí (uz odkvetla), dlouhý výjezd po špatné silnici, ještě delší výšlap po ještě horší cestě a Ondřejův první fan klub...
Orpierre

Nejroztomilejší vesnice ze všech. Skvělý lezení po velkých chytech.
V autě máme novou tapetu-prirody mame kolem dost tak jsme si poridili kousek mesta.
Laragne

Fajn lítání nad podzimnima barevnýma kopcema. Moc to nenosilo i kdyz podminky vypadaly slibně. Zato chytame hnedka stopa nahoru na startovacku.
Koupacka v super jezirkach v George du Meouge hnedWeiterlesen
Saint André

Několik skvostných letových dnů - lítání s orlama a nad podzimnim provance nad zaslouženě vyslapnutym kopcem... Kačka startuje na jednicku za besniciho orkánu, litani az do západu slunce,Weiterlesen
Verdon

Návštěva kaňonu Verdon, výlet na jeho dno (naštěstí jsme na to měli víc času než váš zájezd, babi). Oslava jednoho měsíce na cestě s měsícem a tajemnou mlhou nad kaňonem aWeiterlesen
Buoux

Krásný údolí se spoustou lezení, ale déšť nás vyhání. Návštěva strašidelného opuštěného dětského domova.
Náhodná návštěva nedalekého Lourmarin-asi nejhezčí vesnička, co jsme v Provance zatim viděli.
Park camarque+Arles

Výlet do přírodní rezervace Camarque, kde jsme ulovili (pohledem) hejna plameňáků (jaktože neletěli dávno na jih nám je záhadou) i údajně divoké koně co se tam prohání v močálechWeiterlesen
Francouzské pobřeží

Pozvolná vyhlídková jízda po klikatém pobřeží. Návštěva akvária (měli tam opravdové mořské koníky, obří želvu a hejna žraloků). U moře cajkovní majáky,pláže aWeiterlesen
Figueres

Návštěva slavného muzea Salvadora Daliho. Jak říká Plíhal: Po mejdanu slečna Zora,prespala u Salvadora. Salvadora Daliho,teď s ním čeká malýho. Bylo tam hrozně moc lidí,už jsme zralíWeiterlesen
Montserrat

Přírodní rezervace s hromadou skalních homolí, španělskej ádr ve všech směrech-ztraceni v moři věží a lezení za rajbasy a šoupání v komíně.
Návštěva známého kláštera SantaWeiterlesen
Siurana

Dva týdny perfektního lezení, bezva bydlení s hromadou sousedů na každém parkovišti, rozrůstající se český gang na parkovišti se zásuvkou u přehrady, večírek u nás v autě (8Weiterlesen
Olivy

Hurá do práce, sbíráme olivy. Vejlet k majáku u moře a první pajtlovačka pomerančů. Zoncna začíná konečně rumplovat.
Siurana pokračování

Fajn počasí a kamarádi nás nalákali rovnou zpátky do země oranžových skal. Objevujeme nové oblasti a vracíme se do ověřených.