Městská kultura
15. Mai 2019 in Portugal ⋅ ⛅ 17 °C
Místo pláži se na chvíli vydáváme za městskou kulturou ( Costa Nova, Aveiro, Porto). V Costa Nova barevné pruhované domy a první vysoký červenobílý maják. V Aveiru největšíWeiterlesen
Park Peneda Geres
18. Mai 2019 in Portugal ⋅ ⛅ 14 °C
Národní park, úplně zapomenutý a zelený misto. Žulový domky, rozeklatý polorozbořený uličky, některý vesnice vážně na konci světa, dozrávající pomeranče (zase?), starý cesty,Weiterlesen
Park Peneda Geres
18. Mai 2019 in Portugal ⋅ ⛅ 14 °C
Severní pobřeží Španělska
29. Mai 2019 in Spanien ⋅ ☀️ 17 °C
Zpátky do Španělska, posouváme se už po větších vzdálenostech, nějak nám dochází čas.
Několik úchvatných míst severního pobřeží Španělska.
Picos de Europa
31. Mai 2019 in Spanien ⋅ ☁️ 17 °C
Úchvatná scenérie, spoustu chození.
Dune du Pilat
4. Juni 2019 in Frankreich ⋅ ⛅ 20 °C
Největší písečná duna v Evropě, parádní polítání. Navzdory očekávání nám nevykradli auto.
Stříbrné hory
8. Juni 2019 in Tschechien ⋅ ⛅ 19 °C
Dlouhá, dlouhá cesta za náma.
Pivo a spaní na Vyšehradě, víkendová oslava na chatě ve stříbrných horách-a jsme na konci.
Byla to jízda:-)
Neuschweinstein
12. September 2019 in Deutschland ⋅ ⛅ 18 °C
Nádherná krajina okolo zámku Neuschwanstein (viděli jsme ho jen zvenku, abychom se nemuseli prodírat davy japonských turistů), boží lítání přímo nad hradem, pěší výstup na Tegelberg,Weiterlesen