Los geits!

Es isch packt, dr Kühlschrank isch chalt, ijz no dr Chli is pyjama schmeisse und los geits!
Zrug bim alt-bekannte Parkplatz

Hei beschlosse, ds mer d Nacht bi üsem "Ferie-Start-Parkplatz" in Bellinzona verbringe😁😁
Hüt isch hie Party, isch haut friti.. luege mer wies schlafe geit.. de makajo pfüüselet ämu vomЧитать далее
Spaziergang im Wald

Mit em Makajo im Wald Pflanze u eh Fuchsbau entdecke🦊🌳🌿
Es Pöuseli

Mir hei sändwich am see ufer gässä, es memorie gspiut... irgendwie ischs ou hie nid wük warm, weg dem ziehts üs wieder😊😊
Übernachte

Nachere leckere Pizza inere chline Pizzeria (mir sötte ächt italienisch chönne, zum unterhalte) simer no eh Stund as Meer gfahre.. es rägnet, aber mir gö öbe eifach ou ga schlafe😅😴
Oh, eh Biber!😁
Zwüschestopp in Slovenie

Mir hei wöue luege öb d'Anja da isch, leider nid.
De heimer zmittag kochet u ijz düemer probiere dr makajo uszpowere.
Bir Anja dehei

Mir hei eh Zeichnig ah d'tür vor Anja ghänkt, womer vom Tanke zur Outobahn hei wöue, heimer gseh ds si nüm dert hanget.. si de nomal ga lüte u dörfe ijz hie d'Nacht verbringe🥳 toll gits soЧитать далее
Znacht pouse

Mir hei beschlosse recht zügig dür Kroatie z'fahre ir Hoffnig bis uf Griecheland z cho.. weg dem heimer hüt eh Outobahn-Fahrtag ihgleit..
Ijz heimer d'Ronya für 1.44 volltankt, üsi Mäge gfülltЧитать далее
Übernachte

Üsi idee wär gsi ufere outobahn raststätte z schlafe, leider hei düe viu vo denä ersch am 01.05 uf (hää?) Ehja schlafe ijz omne dörfli u hoffe es het niemer es problem mit dem😅
Morn luege mer besser🤣
Parkplatz für Tagesusflug

Dubrovnik isch katastrophal zum Parkiere, bi ja gspannt was mer de hie zahle.. u ijz eh halbstund id Altstadt laufe mit emne kind wo nach 2m findet "Traaaag miii" ehja chunnt guet.
Altstadt Dubrovnik

Mir si dür di wunderbari Altstadt gschländeret u dr Makajo het Glace gschläckt, wenner nid grad d'Tube🕊 verschücht..
Konzum Einkauf mit Eseli

Mir si ga kömerle und dert hets näbä dran eh Esel.. dr makajo het de dä mit de meitli chönne füettere.
Übernachte im Camping in Montenegro

So, de wäre mer z'erste mau in Montenegro.. ou no weird mau wieder eh gränzübergang z passiere wo si bim us- und ihreise ID wie ou Fahrzügpapier wei.. aber het klappt😁 d'strasse sie rhЧитать далее
Eh Chilltag zum Baterie uflade

Mir hei beschlosse ds mer hüt mau usruhe und umechille😁😁 es isch wunderschön und makajo het sech mit öbe aune ufem Camping ahgfründet
Reifewechsle, hoffentlech

Mir hei vorem abfahre festgstellt, ds d Reife vorne übel usgseh. Dr Igor vom Camping het üs de chönne wiederhelfe mit dr Ahgab wo mir ine Garage chöi. Ijz si si am luege öb si eh passenden PneuЧитать далее
Mittagspouse in Bar

So, mit Ronyas neue Finke heimers ijz ändlech z erstmau ane Strand gschafft. Isch no z chaut für ganz dri, aber Füess dri häbä geit immer!
Ner de no dür z städli, ässä, ihkoufe und los geitsЧитать далее
Camping Familja

Boah, bi fyrabe verkehr über di albanisch Gränze chani auso niemerem ahrate.. si äuä öbe eh stund vor dr Gränze gstande.. ahja u vorher het googlemaps gfunde mir müesse ijz eh Bergstrass fahre,Читать далее
Beach Bar

Mir si vom Camping dürs Land gfahre u hei ganz viu Schaf, Geissli, Kühe, Ross und Hünd gseh. Übernachte düemer bire Beach Bar. Bim härä fahre woti es Foto mache vor Lagune (Beachbar scho inЧитать далее
Beachtag

Der Zef het üs Reife organisiert🥳 tobi isch ufe mittag mit ihm id garage u am nami heimer am strand chillt.
Neue Camping

So, si chli zügig drdür gfahre, hüt ischs plötzlech mega luftig und rägnerisch worde.. ungerwegs simer ar outostrass ga zmittag ässä, ris und salat für €7.50
Da si üs nur es ganzes pouletЧитать далее
Strand, Wind, Steindli

Mir hei mau eh wösch gmacht u si nachere Pizza ah Strand wos üs leider fasch weg khutet het.. mit em wind isch wük früsch..
in Griechenland

So, heis uf Griecheland gschafft u höckle ijz mau as meer.. es isch ou hie sehr windig, u mir si is restaurant ga ässä.
Camping Nissos

No es paar Ihdrück vo hie, d Oliveböim si mega beihdrucken.
Lefkada

Mir si uf d Insle Lefkada gfahre u blibe hie no eh Tag. Es isch ändlech chli schön u mir gniesse ds Meer!
Einisch um d'Insle Lefkada

Boah, es isch scho mega schön hie!
Mir si einisch um d'Insle gfahre u hei ire tolle Bucht zmittag gässä😁
🥰 [Ma]