Currently traveling

Today

Make you feel my love

September 2, 2024 in Czech Republic ⋅ ⛅ 24 °C

שלום לכולם:)))
    הביחד שואב ומעיף וממלא שלפעמים שוכחת למצוא את הזמן לשבת רגע לבד ולחשוב ולהתבונן מה קורה בפנים.
    אחרי ימים עם הרבה רגשות, רועי ואני לרגעים התעייפנו מהדרכים,והתגעגענו למוכר אבל ביחד מצאנו כל פעם כוחות להתחבר שוב אחד עם השנייה. נסענו ממינכן לפראג בשבת וזה עשה טוב ללב, עיר ציורית ומלאה מקומות חמודים לשבת ונהר רחב שזורם שאפשר פשוט להסתכל בלי סוף.
    מרגישה שאני לומדת בחלק השני של הטיול כיצד להכניס אהבה גם שיותר מאתגר, גם שמרגיש שאין בי. לעצמי, לרועי שאוהב לעצבן ולחיים שלפעמים אין כח.
    לא פשוט להיות רחוקים שהלב עם החדשות המצערות, מנסים ביחד להרגיש, להיות עצובים ולהמשיך תנועת חיים שמרגישה גם מנותקת אבל גם חלק מהקטע של החיים האלה.
    רועי צוחק עליי שכל מוזיקה שאני שומעת אני מחפשת מאיפה היא מגיעה וגם ממישהו שמנגן מעפן עם חליל ברחוב אני נמסה, אני צוחקת עליו שאני מנצחת אותו בקלפים והוא עצוב, מקלל אותי ואומר שזה מזל ואני מצביעה לשמיים(או לתקרה) ומחייכת.
    עבורי אין ספק שהכל זה מלמעלה, גם הרגעים הלא פשוטים שאני פוגשת צדדים שאני פחות אוהבת לפגוש, מנסה לקבל, לרכך ולראות את היופי בכל.

אוהבת את כולכם ובקרוב נפגשים3>

• I drink wine

August 28, 2024 in Austria ⋅ ⛅ 22 °C

מתחילה להקדיש את שירי לאדל כי ההופעה מתקרבת!!!
    יומיים עם רועיקי באינסבורק-
    עיר באוסטריה שמוקפת בהרים עוצמתיים,
    לקח לרועי ולי רגע להתלהב ולהתאהב בקסם של העיר כי שנינו הגענו מטבע אינסופי,זה גם הביא לכך ששנינו בעיקר רוצים להנות מהזמן יחד בלי לחץ של להספיק לראות או להספיק לדבר. שאני חושבת על היומיים האחרונים אני רואה כמה יופי יש בזה ,כי לכל אחד מאיתנו יש מלא לספר אחרי שבוע מלא חוויות אבל יש איזה הבנה בנינו ללא מילים שיש לנו מספיק זמן יחד להתעדכן ולחלוק ושנעשה זאת לאט באופן טבעי כזה שלא פוגם לחוות את הרגע הנוכחי, אז יומיים מלאים בצחוק, זמן שעובר לו לאיטו, אוכל טעים ותחושה של ביחד כה נעימה שמעניקה ביטחון וצפייה לימים הקרובים.
    היינו היום בנהר מדהים, אנחנו מתארחים אצל איגור מבשלים ורוקדים במטבח ומחר ממשיכים את דרכינו למינכן.
    תודה לעולם היקר על כל הטוב תודה שיש לי חבר לחיים כמו רועיקי ותודה להוריי המתוקים שאני כל כך מתגאה להיות הבת שלכם.

• Can you get to that

August 27, 2024 in Austria ⋅ ☀️ 23 °C

שבוע של בילויי בערים מתחיל לו
    שואלת את עצמי איך עוברים ממצב של דאגה לגוף, לאוכל, לשינה ב21:00 לנהנתנות ומחשבה של בוא נראה מה יש לעיר להציע.
    אז התחלתי בדברים קטנים כמו לשים דאודורנט,חולצה שלא לבשתי בטיול, ואודם להרגיש קצת פנסי.
    מאחלת לעצמי להתהלך ברחובות עם עיניים סקרניות ולב של תיירת שהכל מרגש ומעניין.
    יוצאת עכשיו לסיבוב ברחובות, שמה מוזיקה שעוזרת לי להיכנס למוד, מתכננת לאכול משהו מתוק ושחיתותי אחרון לפני שפוגשת את רועיקי שיחזיר אותי לטבעונות.
    יום טוב לכולם!! שימו דאודורנט ותרגישו תיירים

• Tiny dancer

August 26, 2024 in Austria ⋅ ☁️ 18 °C

אתמול היה היום האחרון לדרך,סיימתי מרוצה ובעיקר גמורה
    כל הדרך למטה חשבתי על חביתה
    ועל לא לחשוב על חביתה
    ולהיות ברגע ולהיות סבלנית לכל הירידות שהדרך הביאה
    המסלול לימד אותי על עליות וירידות במסלול וכמה זה כמו בחיים-

שעליתי אז הרגשתי שיש כח שמופעל עלי אבל היכולת אצלי להפיק את המיטב,להשקיע בכל צעד וצעד ולהיות אחראית על הגדילה שלי.
    בירידה זה הרגיש אחר, אנרגיה שמופעלת לשחרר והרצון הכי גדול להתמסר לזה ולהתגלגל עד למטה ואז עליי להתנגד,לבחור לעשות צעדים קטנים ושקולים,לבחור לא להתרסק, הדרך למטה מזמנת ליפול, ושילוב של גשם דשא וירידה היה לא פשוט והחלקתי המון, גם שם ראיתי איך אפשר לבחור לקום מהנפילה-האם אוסיף אשמה, ביאוס וקורבנות או אלטף את האיזור שכואב, אעצור רגע לבדוק לשלומי ואמשיך הלאה ומקסימום אפול שוב אבל עבר יודעת להיות שם להרים את עצמי.

מסיימת את החלק הזה בטיול שלימד אותי מלא ומילא אותי בהשראה ושיעורים
    תודה לכולם על התמיכה אוהבת!!!

• Walk of life

August 26, 2024 in Austria ⋅ ☁️ 6 °C

אני הולכת בתוך ענן!!
    יצאתי מוקדם
    אמור להיות היום מלא גשם
    בזמן שכותבת אחרי שעתיים הליכה מרגישה טיפות מה שאומר שהגשם הקדים ואני שכבר ספוגה במים מהגשם של הלילה צריכה להתמסר לקור ולקושי ולהנות מהדרך.
    מרגישה שהמשחק השתנה,במקום ללכת מהר הגשם שטף איתו את המהר ומטרתי היא פשוט ללכת, מיכל חברתי האהובה הייתה אומרת שזה נשמע נורא ואני כהרגלי הייתי עונה לה שחוויה מטורפת.
    משפט שחשבתי עליו שנותן לי מוטיבציה- אם הפרח פורח פה בקור בגשם בפסגה של ההר גם אני יכולה
    תודה עולם יקר על הכוחות שאתה נותן לי!

• Will you be there

August 25, 2024 in Austria ⋅ 🌫 12 °C

יומיים בבקתה הקסומה
    ירוק ופרות בכל מקום.
    הרבה שיחות עם חברים ומשפחה שהעניקו לי כוחות.
    רציתי עדיין לצלוח את המחסום בתוכי וניגשתי בערב לזוג בנים לשבת איתם והם היו מתוקים והביאו פתיחות ועניין ולאט לאט נפתחנו, קלפים וצחוק התחילו לזרום וליבי התמלא בזכותם.
    זה קטע איך אנחנו מסתובבים בעולם ולא תמיד יודעים כמה אנחנו משפיעים על אחרים.
    אחרי הזמן איתם הרגשתי שנהיה פשוט יותר ליצור עוד חיבורים והיו מלא רגעים טובים ומצחיקים כמו התמונה שאצרף של יסמין והנריק מהארוחה ערב היום,ידידים שהכירו בטינדר, הפכו לחברי טיולים, הגיעו לפה ספוגי מים עם חיוך על השפתיים, שתו מלא בירות והשותפים לחדר הכי טובים שהיו לי עד כה.

היה צפוי גשם היום ואני התרגשתי לקראתו!
    שהתחיל ישבתי בחוץ וצפיתי בפרות שיורד עליהן גשם ואינן זזות כאילו הן משחקות דג מלוח ואף אחת לא רוצה להפסיד לשנייה.
    שהגשם קצת נרגע יצאתי להסתובב עם כוונה ברורה- לשים מוזיקה, כזאת שאינני יכולה להישאר אליה אדישה ולרקוד.
    שמתי את השיר הזה נעמדתי על גשר קטן במתחתיי נהר זורם ולא יכולתי להפסיק לרקוד
    אז שימו את השיר, תנו לי רגע ותראו איך לאט הרגל מתחילה לזוז ואז היד ובסוף אתם קופצים ותפללים יחד עם מייקל לגאולה

qOA4hcxpSb6ffcmrucfzbg%0A

אוהבת!!!

• Heaven I'm in Heaven

August 24, 2024 in Austria ⋅ ☀️ 21 °C

סיימתי את המסלול השני והגעתי לגן עדן!!
    טבע פראי ומתחלף- הרים עוצמתיים ושלג ליער קסום מלא ירוק ואוכמניות על השיחים.
    מלא רגשות לאורך הדרך שמתכנסות להודיה.
    שמתי לב שאני חושבת עלי ועל חיי הרבה ושמתי לעצמי להתחיל לחשוב גדול ממני כי כמה אפשר, אחזור עם מחשבות בנושא
    איזה כיף היה היום!
    בעבר רציתי שלא יהיה לי צורך באיש
    סטייל into the wild, הסרט כבר גילה את הסוף אבל יש משהו אחר בלחוות את זה בעצמנו, הזמנים שבהם אני לא מטיילת אלא מסתלבטת בטבע הראו לי כמה ממלא אותי אנשים וכמה הייתי רוצה רגע של צחוק שיח וחיבוק עם כל אהוביי
    בקיצור אוהבת אתכם!

• Don't let me down

August 24, 2024 in Austria ⋅ ☀️ 10 °C

מצחיק שהמוזיקה שלי מסונכרנת עם רגעים פה
    אני בירידה למטה ולרגע קטן מעדתי וזה השיר שהתנגן לי.

אני תוהה לי איך אפשר לחשוב שאין אלוהים
    לאחרונה שאני מחפשת אותו יותר בחיי אני מגלה כמה חוש הומור יש לו

• Wait for it

August 24, 2024 in Austria ⋅ ☀️ 10 °C

התחלתי את היום בצפייה לדרך
    לאתגר לשקט הפנימי ולטבע
    יש רגע שאין כמותו
    שמטפסים הר ולא רואים מה נמצא מעבר לו
    והראש מתעסק בעיקר בצעד הבא.
    ואז ברגע אחד
    מגיעים לפסגה ועולם שלם נפרש לפנייך.
    התרגשתי עד דמעות וצעקתי מה זה היופי הזה.
    תודה עולם יקר

• Everybody needs somebody to love

August 23, 2024 in Austria ⋅ ☀️ 14 °C

לשמוע את השיר מי שלא מכיר
    יושבת על ערסל ומולי נפרש כל היופי שבעולם
    הלב מעט נחמץ כי אני לבדי וחסר עם מי לחלוק
    חשבתי שיהיו מטיילים חתיכים ויש בעיקר משפחות וזוגות שאני מחליפה קצת מילים באנגלית אבל לא עובר את החלק שבו הלב נפתח ומתחיל להתמלא.
    אז מכירה במצב
    נותנת לכל הרגשות שזה מעלה בי מקום ובסוף נשאר צחוק קטן שאוהב את החיים כפי שהם
    שמתי לי מוזיקה וזה השיר השני שהתנגן
    הראשון דיבר על להיות בית עם שורשים.
    רגעים כאלה שהעולם קצת צוחק עליי ממיסים את ליבי

חוקרת את השאלה מדוע אינני מצליחה לגשת לאותם אנשים שאין לי הרבה עניין לדבר איתם אבל מתוך ניסיון להביא את עצמי לא משנה מה המצב ובמקום לעשות זאת אני נכנסת למצב הנוח שלי שזה להיות יפה על הערסל שקוראת ספר ונראת מבסוטה
    ימים יגידו
    איזה ספר נהדר אני קוראת אבל
    כמעט וממלא את החור בצורה שלכם בלב שלי
    מדוע זה לא פשוט לגשת לאנשים ולהגיד שלום אינני מעוניינת לדבר אתכם אבל לשחק קלפים אני ממש אשמח
    אוהבת אותך עולם יקר

סיפור חמוד למי שקורא עד כה
    יש פה בהרים יעלים, כמו שיש לנו מלא במצפה רמון רק שחיות בקור
    ואנשים פה ממש מתלהבים מהם שזה מצחיק, אתמול נעמדתי עם קבוצה של חמישה בחורים לבנים וגבוהים שלוחשים כדי לא להפחיד אותו ולא מפסיקים לצלם,אותי החיה פחות עניינה אבל נשארתי לעמוד איתם כי היה לי נעים להיות חלק
    חחחח כותבת את זה וצוחקת על עצמי

• Like a rolling stone

August 22, 2024 in Austria ⋅ ☁️ 17 °C

עוד המצאה מדהימה של האנושות-
    מקלות הליכה!

כל הדרך אני רק מודה עליהם,
    לקח לנו רגע להסתנכרן יחד אבל עכשיו רוקדת משחקת איתם וכל כולי נתמכת בהם.

היה לי מפגש עם המטפלת שלי שדיברנו שלא נעים לי לשים את המשקל שלי על אחרים באמת, שאני מפחדת לתפוס מקום ושגם אם אעשה זאת ואשתף ואבכה ארצה שזה יהיה קצר ואשאל מהר גם לשלומם שלא אכביד על אף אחד.
    החוויה עם המקלות שהיא כה פשוטה ומובנת מאליה מלמדת אותי המון על
    לשחרר להסכים להנות לסמוך.
    בקיצור חוזרת לארץ וקופצת על כולכם

רוצה להודות לגוף שלי
    אני בחצי המסלול ואתמול שהתהלכתי פה בגבוה בקושי הצלחתי ללכת ועוד בלי התיק.
    התחלתי את הדרך והתחלתי לצחוק של בהצלחה שיהיה לי והרבה אמונה שזה יצליח
    וואלה אני עושה את זה!

אוכלת אוכלים מוזרים, חושבת מחשבות מצחיקות, יש רגעים שאני בפחות והמוזיקה מלווה אותי בדרכי.

חיבוק לכולם

• Don't be shy

August 21, 2024 in Austria ⋅ ☁️ 11 °C

קוראת עכשיו ספר של מירה מגן
    שכותבת כל כך יפה
    נוגעת לא נוגעת בחיים בכאב וברגעים הקטנים שבניהם.
    היא מדברת שם על מזל,
    היא כתבה שבכל 500 גרביים שמיוצרים תמיד יהיה באחד חור.
    ואני יושבת לי, מחכה לא.בוקר מסתכלת על הרים שעוד רגע ייקח אותי הרכבל ואהיה בליבם
    ואני באמת מרגישה ברת מזל יא אלהההה.

בדרכי לפה חיכיתי לאוטובוס במקום הכי יפה שאפשר לחכות, נהר עוצמתי ורחב ונוף של הרים עובר לידו. ירדתי לשבת ולהיות קרובה אליו, הסתכלתי כמהופנטת על תנועת המים וזיהיתי שיש בי פחד שמונע ממני לגמרי להיות חלק, כאילו האישיות מפחדת להתמוסס לאחדות שהטבע עושה זאת בצורה כה פשוטה.
    מחכה לימים הקרובים,
    לטבע העצום שיהיה סביבי ואולי למנגנוני הגנה שקצת ירדו ושכל היופי הזה ייכנס לליבי.

תודה עולם יקר

מה הייתי בוחרת?
    ועכשיו אני יודעת-
    אטמי אוזניים
    מצילים אותי כל פעם

הדרך במטוס הייתה ארוכה ומלאה בילדים וחרדים שמדברים בקול רם.
    והאטמים הצילו אותי פעם נוספת
    שהגענו לשדה בוינה היינו צריכים להחתים את הדרכון והיה תור ארוך, הלכתי לשירותים שנמצאים מקדימה בתור ובעצם שיצאתי נכנסתי בטבעיות לתור עם המחשבה שאני אחת לבד ובמי אני פוגעת במעשה שלי.
    התור היה עוד ארוך וכל הסללומים אני ממשיכה לחשוב על זה, וככל שזה מתקדם אני מתחילה לחשוב שהזרם דוחף אותי להמשיך איתו ולא להתנגד. ממש רגע מהאישה שאומרת לך לך לפה לך לשם יצאתי מהתור והלכתי לסופו אחרי עוד הרבה אנשים שכבר הספיקו להצטרף מטיסות אחרות.
    מה אני באה להגיד
    שקודם כל אני אהבלה
    וזה בסדר
    לפעמים המחשבה אגואיסטית
    ובאמת בגלוי לא ממש פגעתי במישהו
    אבל בסמוי אני פוגעת במי שאני רוצה להיות
    אישה ישרה וטובה שמחכה את התור למרות שכבר כואב לה הבירכיים והיא בכלל לא התחילה את הטרק עדיין חחח
    תזכורת טובה להמשך המסע והמשך החיים שגם אם טעינו לרוב יש את הזמן לתקן ולא להתמסר לטעות שאט אט פוגמת במי שאנחנו רוצים להיות

יום טוב אנשים אהובים שלי
    תודה לאטמי אוזניים
    תודה להורים שדואגים ובודקים לשלומי גם בשש בבוקר
    ולא תודה לעדי ידוב אחי היקר שהביא לי אוזניות שמנמנות שמכאיבות באוזניים

אוהבת!

• On the road again

August 20, 2024 in Israel ⋅ ☀️ 31 °C

כל השבוע אכלתי חומוס
    איך אפשר שלא גם היום לפני שטסים.
    בשדה, עדיין תחושת הרפתקאות בדרכים לא פועמת בתוכי אבל התברכתי בהרבה דרכים כך שאני סבלנית.
    תודה למריו ידוב האחד והיחד שעזר וחפר ותמך והיה איתי בזה וחפר כבר אמרתי?
    אוהבת את כולכם
    הוספתי תמונה של סער מהבוקר כי איך אפשר שלא