Negombo

De eerste foto's van de reis. Nu is het hier 13:06, het regent en het is zo'n 29 graden. Geen idee hoe dit werkt maar ik hoor het wel als jullie problemen hebben. Op de eerste foto staat ons huisjeRead more
Dagje in de water

Vandaag gingen we met een man die we gisteravond hadden ontmoet de zee oo, Nim was zijn naam. Hij had een bootje en wilde met ons snorkelen. Eerst gingen we naar een scheepswrak van een oud AmerikaansRead more
Laatste avond in Negombo, en Kandy

Het is nu 18:13, we wachten op Chandana om bij hem te eten. Vandaag maakten we de lange taxi reis naar Kandy. Het is maar een reis van 100 km ofzo, maar door de infrastructuur deden we er 3 uur over.Read more
Koninklijke botanische tuin

We gingen gezellig met z'n vieren naar de botanische tuin in Kandy. Erg mooi. Ze hadden heel veel leuke plantjes en bomen. Ook waren er apen, die we konden voeren met bananen. Verder hebben we die dagRead more
Treinreis Kandy-Ella

Vandaag hadden we de beroemde treinreis Kandy-Ella genomen. Het is een van de grootste toeristische attracties. We zagen dan ook veel meer toeristen dan in de rest van de plaatsen. De treinreis isRead more
Waterval bij Ella

Hey hoi, vandaag gingen we op onze vers gehuurde scooters naar een leuke theefabriek. Hij was helaas soort van dicht, dus gingen we wat thee proeven en naar een tempel op een andere berg. Het was eenRead more
Dagje thuis

Hey hoi vandaag hadden we een lekkere chill dag. Na onze grote avonturen in café Chill gister avond hebben we lekker uitgeslapen. We hebben ook een workout gedaan dus nu zijn we vet sterk. Ruben enRead more
Berg en een andere waterval

Hey hoi, vandaag gingen we naar de little Adams peak, een hoge berg naast Ella. Hier gingen we wat drone beelden maken, maar het was erg mistig. Het uitzicht was wat matig daardoor maar het zag er welRead more
Safari

Hey hoi pinguin people, vandaag reden we weg vanaf ons huisje in Ella naar Mirissa, een stadje aan de kust. We maakten een tussenstop in yala national park. Chandana had een safari auto en chauffeurRead more
Rustige dagen op het strand

Hallo hallo, een tijdje geleden alweer. Veel foto's hebben we niet, alleen van de bar en het strand. Mirissa is een mooi dorpje. Ons hostel is heel mooi, schoon en goed. De zee is prachtig:Read more
Unawatuna

Hey hoi vandaag gingen we met de bus van Mirissa naar Unawatuna, een reis van ongeveer 50 minuten. De bussen rijden hier als gekken, net als iedereen trouwens. Spannend was het wel een beetje om erinRead more
Galle

We waren gister naar Galle geweest. Galle bestaat vooral uit een oud fort, dat gemaakt is door de Portugezen en later is overgenomen door de VOC. Je ziet er dan ook veel sporen van het verleden. DeRead more
Rustdag/koken met Jesse

Vandaag wilden we eigenlijk gaan surfen. Maar we werden laat wakker en hadden er gister niks aan gedaan, dus kon het helaas niet meer. We hebben voor morgen gereserveerd. Ruben en Jona gingen vandaagRead more
Surfen en hoge golven

He hallo, sorry voor de late update. We hebben weinig foto's gemaakt de laatste tijd, maar het werd ons vriendelijk verzocht jullie te blijven updaten.
Maandag gingen we surfen. Ruben had het al vakerRead more
Hikkaduwa

Vandaag gingen we met de bus naar Hikkaduwa. De bus was stampvol, en onze toevoeging maakte dat niet beter. Vooral de rugzakken waren een ramp. We waren hele vervelende touristen daardoor, maar daarRead more
Colombo

Vandaag gingen we door naar de hoofdstad, Colombo. De busrit was lang en saai, maar wel spotgoedkoop. Colombo is de eerste echte stad. Het is groot, hoog, vies en levendig. Een fijne afwisseling metRead more
Laatste dag Sri Lanka

He hallo, vandaag is de laatste dag in Sri Lanka. Jesse en jona hebben op het nippertje toch nog een thaipas gekregen, dus we kunnen allemaal door met de reis!! Super fijn. Nu gaan we slapen op hetRead more
Thailand!!!

Vandaag hebben we dan eindelijk de overstap gemaakt naar Thailand. Na het afzien van gister, zie de foto's, hebben we nu een prachtig hotel, en verdiend vind ik. We hebben alleen wel de hele dagRead more
Bangkok

He hoi vandaag/gisteren waren we in hartje Bangkok. Na het ontvangen van de uitslag van onze PCR testen (negatief zoals verwacht ) gingen we met de taxi naar ons nieuwe hotel. Ons nieuwe hotel is eenRead more
Kanchanaburi

He hoi hoe gaat het op het thuisfront? Vandaag hebben we de trein genomen naar Kanchaburi. We wilden oorspronkelijk de trein van half 7 nemen, maar omdat we niet konden uitchecken gingen we pas omRead more
Nationaal park Erawan

He hoi vandaag waren we op de scooters naar Erewan national park gereden. Het hoogtepunt van dit park zijn de 7 watervallen, waarvan er een paar op de foto's staan. We hebben ook daar gegeten, in eenRead more
Tiger cave temple + heavenly dragon cave

He hoi, vandaag hadden we een tempel dag!! We besloten vandaag 2 tempels te bezoeken, de heavenly dragon cave (foto 1, 3 en de laatste video) en de tiger cave (de rest). Het waren boeddhistischeRead more
Death railway bridge + kerstavond

Hey hoi, fijne kerst allemaal! Vandaag besloten we om naar de death railway bridge te gaan. Dit is een brug over de Kwai rivier, die in de tweede wereldoorlog gebouwd is door krijgsgevangen van Japan.Read more
Simon ophalen en Bangkok 2

He hallo, gister/eerste kerstdag gingen we Simon ophalen in Bangkok. We hadden de vroege trein genomen van half 7 om er op tijd te zijn, maar de trein was pas rond 12 in Bangkok. De reünie is (superRead more
Mooie tempels en wandelen door Bangkok

He hoi, vandaag besloten we toch maar eens cultuur te snuiven, en 2 beroemde tempels te bezoeken. We gingen langs bij Wat Arun, en Wat Pho. Beiden zijn erg bekende boeddhistische tempels in Bangkok,Read more
Traveler
wat gaaf!!
Travelerfijn zo'n verslag, wij genieten mee vanuit hier
TravelerLeuke Mac