FindPenguins
  • Inscrivez-vous
Afficher sur la carte
  • Thamar ElissenVoyageurNoorwegen
    • Afficher le voyage
    • Ajouter à ma liste de choses à faireSupprimer de ma liste de choses à faire
    • Jour 12
    • dimanche 30 juin 2024 à 20:49
    • ⛅ 13 °C
    • Altitude: 16 m
    • NorvègeSauestad69°39’45” N  19°1’23” E
    Witte strandjes. En alsmaar denk ik: hier kom ik terug met Bart
    1Husky cafe: het vuur brandt, de muziek sraat aan, de wafels zijn vers en de brunost nog ff wennen.RendierRendierlol

Sommaroy

30 juin 2024, Norvège ⋅ ⛅ 13 °C

Wat een dag! Weer een geheel ander Noorwegen leren kennen. Vandaag gingen we met de auto op road trip naar Sommaroy, een van de eilanden in de omgeving. De weg ernaartoe was prachtig! De bergen, de huizen die begroeid zijn met gras, de kustlijn, bloemen, witte strandjes, meeuwen die broeden (of heel hard krijsen als wij er aan komen lopen), de harde wind (en dan ineens om een hoek windstil), het mos dat onder je voetstappen doorveert, en voor het eerst zagen we onderweg bij sommige huizen een klein groentenkasje en een groentetuintje..... het kon niet op! De tijd hebben om overal uit te stappen waar je het mooi vindt, op een van de vele picknicktafels lunchen.... En dan ook nog eens een husky farm tegenkomen met een gezellig café en verse wafels, een eland op de weg, 2 rendieren op 5 meter afstand grazen, goede gesprekken in de auto en een fijn Thaise snackbar vlak voor Tromso. Echt een topdag!En savoir plus

Voir la traduction
    Anne Latupeirissa

VoyageurHusky cafe: het vuur brandt, de muziek sraat aan, de wafels zijn vers en de brunost nog ff wennen.Leuke plek!

03/07/2024RépondreTraduire
    8 j’aime