Faro portugal

Miestas uostas skirtas atskristi arba išskristi. Mūsų atveju puikiai tarnavo išskridimui, nes atskridome į Porto ir apvažiavę 1300km per 6 dienas be gailėsčio važiavome tiesiai į šio miesto oro uostą. Manau daug nepraradome.
Lagos - kogero pietų sostinė. Daug uolų, paslėptų papludymių, fainulka miestelis. Skirta poilsiauti. Rekomenduojama tik toleruojantiems karštį. Pritaikoma mėgstantiems vaiščioti ir degintis.
Sostinė... tada mums nepatikusi. Po Porto ir prieš Algarvę.. dienos pareikalavusi viskam apžiūrėti. gal kitą kartą.. užtad priemesčiai... su hosteliukais su baiseinu... like ;)
Esant poreikiui - daug vaiksciojimo ir smagios pilaitės. Nesant noro - kelių valandų tripas automobiliu 'užsicheckinti' fainose pilaitėse.
Sako kaiteriu rojus.. Nei rojaus nei kaitų.. bet still kaifas nuo buvimo vienam papludimyje. Sezono metu garsėja kavinėmis ir daug atrakcijų jaunimui.
Pastaba - Portugaliją skalauja vandenynas. maudantis jame reikia būti itin atsargiems. vandens trauka didelė, bangos verčiančios išRead more
Trumpas sustojimas. Tomar Akvedukas. Senovinis 'stuffas'
Jeigu tik yra laiko ir noro - a must visit Portugalijoje. Magiška unikali vieta. Miestas ant kalno. kuriame neaišku iš kur atsiradę dideli rieduliai, tarp kurių natūraliai įsikūrę žmonės. užburiantis vaizdas leidžiantis saulei. Ačiū Die vos spėjom. Deja nepasilikom nakvynei..
Pakeliui į pietūs - Costa Nova. valandėlės verta užuovėja su dryžuotais namukais.