Motorpech voor de haven van Neo Clima
28. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 29 °C
Vlak voor de haven hield opeens de motor ermee op, en daar lig je dan te dobberen. Gelukkig lagen Nancy en Martijn vlak achter ons met de Avra en na onze melding via de marifoon zijn zij met hun bootLæs mere
Patitiri
27. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 29 °C
Alle hens aan dek naar Skantzoura
26. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 29 °C
Met hoge golven en zo'n 25 knopen zeilen. De ovenschaal vloog zelf door de hut en met de vestjes aan vastgeklikt met de lifeline stoempen naar een wel heel prachtige baai.
Skyros
25. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 30 °C
Van de hartjesbaai naar Skiros
25. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 28 °C
Flinke golfslag en dan nemen we voor de zekerheid een reistabletje. Daar word je wel wat moe van dus een dutje op de bank is dan wel lekker. Ontspannen is lastig omdat de golven je steeds heen en weerLæs mere
In de baai van Nisos Kira Panaya
24. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 30 °C
Skopelos stad
23. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 30 °C
Wat een hitte, daarom besluiten we om niet in de haven te lunchen maar vlakbij de haven te gaan dobberen en daar met wat wind een lekkere Griekse salade te maken. Alles net op tafel en dan komt deLæs mere
Loutraki
22. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 31 °C
Onderweg naar Loutraki op Skiatos
22. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 29 °C
Weinig wind
Naar de baai Pontikonisi
21. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 30 °C
Fantastisch kunnen zeilen! tot 23 knopen wind en niet teveel golfslag. Strak aan de wind, dus een flink schuine koers. Onderweg nog een paar dolfijnen gezien, helaas kort en best ver weg. Hopelijk eenLæs mere
Oreoi
20. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 30 °C
Vertrek vanuit Volos
20. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 31 °C
Aankomst in Volos
19. juli, Grækenland ⋅ ☀️ 30 °C

RejsendeWat hebben jullie toch allemaal gedaan met de motor dat die filters verstopt zijn? Heb je mooi nu de marifoon kunnen gebruiken. Veel vaarplezier verder. Heerlijk hoor.