Motorpech voor de haven van Neo Clima
July 28 in Greece ⋅ ☀️ 29 °C
Vlak voor de haven hield opeens de motor ermee op, en daar lig je dan te dobberen. Gelukkig lagen Nancy en Martijn vlak achter ons met de Avra en na onze melding via de marifoon zijn zij met hun bootRead more
Patitiri
July 27 in Greece ⋅ ☀️ 29 °C
Alle hens aan dek naar Skantzoura
July 26 in Greece ⋅ ☀️ 29 °C
Met hoge golven en zo'n 25 knopen zeilen. De ovenschaal vloog zelf door de hut en met de vestjes aan vastgeklikt met de lifeline stoempen naar een wel heel prachtige baai.
Skyros
July 25 in Greece ⋅ ☀️ 30 °C
Van de hartjesbaai naar Skiros
July 25 in Greece ⋅ ☀️ 28 °C
Flinke golfslag en dan nemen we voor de zekerheid een reistabletje. Daar word je wel wat moe van dus een dutje op de bank is dan wel lekker. Ontspannen is lastig omdat de golven je steeds heen en weerRead more
In de baai van Nisos Kira Panaya
July 24 in Greece ⋅ ☀️ 30 °C
Skopelos stad
July 23 in Greece ⋅ ☀️ 30 °C
Wat een hitte, daarom besluiten we om niet in de haven te lunchen maar vlakbij de haven te gaan dobberen en daar met wat wind een lekkere Griekse salade te maken. Alles net op tafel en dan komt deRead more
Loutraki
July 22 in Greece ⋅ ☀️ 31 °C
Onderweg naar Loutraki op Skiatos
July 22 in Greece ⋅ ☀️ 29 °C
Weinig wind
Naar de baai Pontikonisi
July 21 in Greece ⋅ ☀️ 30 °C
Fantastisch kunnen zeilen! tot 23 knopen wind en niet teveel golfslag. Strak aan de wind, dus een flink schuine koers. Onderweg nog een paar dolfijnen gezien, helaas kort en best ver weg. Hopelijk eenRead more
Oreoi
July 20 in Greece ⋅ ☀️ 30 °C
Vertrek vanuit Volos
July 20 in Greece ⋅ ☀️ 31 °C
Aankomst in Volos
July 19 in Greece ⋅ ☀️ 30 °C

TravelerWat hebben jullie toch allemaal gedaan met de motor dat die filters verstopt zijn? Heb je mooi nu de marifoon kunnen gebruiken. Veel vaarplezier verder. Heerlijk hoor.