Startschuss

Mer schribet de 11.08.25 0900 und mir trättet üses bentüür ah. De ersti Tag bestaht eigendlich nor us fahre fahre fahre und camper abhole in Frankfurt 💪🏼
dementsprechend schiessemer jetztWeiterlesen
Jetzt gats richtig los 🤩

Warte uf D‘Fähre

Die ersti und grösti ettape hemmer hinder eus 🥳
Mir sind i eim tag vo Züri uf Hirthals gfahre. Vo Züri direkt nach Frankfurt nachem sattle vom camper und underbringe vom Galaxy simmer direktWeiterlesen
Next stop Norwege

Nachere lange ziet uf de Fähre simmer guet in Norwegen ah cho und grad mal zerst go poste.🙈 Den hämmer en herzige Campingplatz ganz i de nöchi gfunde und händ eus sehr uf eh duschi gfreut nachWeiterlesen
Chiller Tag

Nachere usgiebige rundi schlaf hemmer üs entschide nomal en Tag z blibe da de camping platz wunderschön isch. Mir sind den an Strand go sünnele, ich bin id Nordsee go Bade bi 17GradWeiterlesen
Welde erste ritt

Nach dem mir üse Camper ready gmacht händ zum de Roadtrip in Norwege ahträtte, heds eusi füdlis an südlichsti zipfel vo Norwege zoge. Natürlich schnell es Bild vom Lüchtturm ergateret undWeiterlesen
Wanderung Preikestolen

Gester simmer bezite uf gstande zum d Wanderig in Preikestolen ufe z mache. Mir händ supper wätter gha und sind wie jungi Reeli döte duruf gwanderet. Mir sind überwältigt gsi vo all dene schöneWeiterlesen
Adee Norwege

Am nöchste Tag hemmer eus früe am morge en Fjord-Safari inezoge mit em speedboat. Das isch richtig wild gsi dörr de Fjord heize und gschicht erklärt becho dezue.
De Sognefjord isch de 2. LängstiWeiterlesen
D Natur in Schwede isch es Träumli

3Täg hemmer üsi seele baumele la in Schwede. Vo leckerem Schlangebrot bis zu Holzschnitzereie isch alles debi gsi. Zudem hed mich d Olivia i dene täg Brändi Dog söchtig gmacht 😅
Damit dWeiterlesen
home sweet home

Mir hend scho afange abschliesse mit üsere reis nach dem mir üs ufe weg gmacht hend rechtig dänemark. Chorz vor Malmö hemmer üs no spontan dezue entschide s vikingermuseum go ahluege zum glich noWeiterlesen
ReisenderUnd los gahts!!!!!! Gueti und stressfreii reis eu zwei und passed uf euch uf🤘🏼
ReisenderDanke eu vill mal😊
ReisenderIsch das de Ronnie uf dem chüssi?
ReisenderHaha ja isch de Ronnie uf mim pulli😁
Reisenderdankeschön :D