Informatie

Welkom!
Volg hier mijn reis.
Vliegtijden Amsterdam:
Vertrek : 16 febr. 9.55 uur.
Aankomst : 28 febr. 11.40 uur.
Joh. 20: 21 Nog eens zei Jezus: Vrede zij met jullie! Zoals de Vader Mij heeftLue lisää
Welkom!
Volg hier mijn reis.
Vliegtijden Amsterdam:
Vertrek : 16 febr. 9.55 uur.
Aankomst : 28 febr. 11.40 uur.
Gisteren was de voorbereidingsavonds en de kennismaking met de groep.
We hebben er zin in!
Leuk dat je ons volgt! We zijn door de controle en aan de koffie, we vliegen 9.55 uur. We hebben er zin in!
Yes! We zijn onderweg.✈️ Het is 12 uur vliegen en nog 7 uur te gaan. God is met ons. Ik wil hierbij iedereen bedanken voor de leuke en mooie berichtjes die ik al ontvangen heb. 😃 laat ze maarLue lisää
Bij aankomst op het vliegveld van Sao Paulo was er een regenboog te zien. Johan en Brenda hebben ons opgehaald, daarna zijn we lekker uit eten geweest. Van daar was het nog een uur rijden naar deLue lisää
De eerste nacht en volle dag.
De ochtend begint elke dag met met aanbidding, overdenking, ontbijt, stille tijd en vrije tijd. We verblijven op een prachtig terrein tussen de bossen. De vogels fluitenLue lisää
Zaterdag 18 febr.
Vanochtend mocht ik de overdenking doen.
Ik heb vertelt over mijn vrijwilligerswerk bij de Herberg. Wat enkele raakvlakken heeft met deze missietrip. Als we erop uit gaan hebbenLue lisää
Vandaag namen we een kijkje in de sloppenwijk (een wijk waar mensen wonen die door geldgebrek of woningnood geen betere woning kunnen krijgen) dit was erg bijzonder. Er was speciaal eenLue lisää
We zijn weer een dagje op de thuisbasis.
Het is 28 graden en zonnig. Ook af en toe een klein buitje. Sochtend hebben we een mooie wandeling gemaakt. Smiddags hebben we onderwijs gekregen over doodLue lisää
Sochtends hebben we een drama(toneelstuk) geoefend.
Vandaag zijn we om 12 uur vertrokken. We gingen in 2 groepen naar 2 verschillende locaties. Naar 2 verschillende afkick klinieken.
Het was 2 uurLue lisää
MatkaajaNog een weekje... spannend. Goeie voorbereiding 😘
Lieve broeder Jack, een gezegende tijd samen met je vader in Brazilie. Weet dat God altijd met jullie is! Jozua 1:9 (HTB) "Wees moedig en sterk! Ban angst en twijfel uit je hart. Onthoud dat de Here, je God, je overal zal helpen". [Evelien]
MatkaajaBeste Jack, Het helpen van mensen is je niet onbekend en zit volgens mij in je;) Je bent goud voor de daklozen in Breda. Mooi dat je nu in Brazilië dienstbaar kan en wil zijn. Ik wens je (samen met je pa) een hele mooie en gezegende tijd tijdens je missietrip!
Mooie groep! De 2023 versie van de 12 discipelen van Jezus 😀. Ga in vrede en deel de Goddelijke vrede uit aan de mensen in Brazilië (Joh 14:27) [Evelien]